S SLYMNSMN Üye Mesajlar 26 29 Ekim 2010 #1 arkadaşlar,kia rio, chevrolet rezzo kullanan yada bunlar hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Alınır mı yoksa uzak mı duralım.
arkadaşlar,kia rio, chevrolet rezzo kullanan yada bunlar hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Alınır mı yoksa uzak mı duralım.
skipper_forum Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,053 29 Ekim 2010 #2 hocam bunlar yerine daha bilindik bir araba almanı tavsiye ederim. Örneğin Palio. Ya da Getz.
erdcan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 439 29 Ekim 2010 #3 Hocam elindeki para nedir bilmiyorum fakat chevrolet ödediğin paranın hakkını veren markalardan. araç temizse alabilirsin.
Hocam elindeki para nedir bilmiyorum fakat chevrolet ödediğin paranın hakkını veren markalardan. araç temizse alabilirsin.
habbe Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,076 29 Ekim 2010 #4 Hocam Kia Rio güzel bir araca benziyor. Ben de araştırıyorum. Piyasası yok diye çekinme, sahibinden.com'a ilan ver bak nası satılıyor.
Hocam Kia Rio güzel bir araca benziyor. Ben de araştırıyorum. Piyasası yok diye çekinme, sahibinden.com'a ilan ver bak nası satılıyor.