Kia picanto mu? Hyundai i10 mu?

Kodla Büyü

xodeda

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar hanıma bir araç alma arifesindeyim. küçük arabalardan hiç anlamam. hyundai ye gittim otomatik test aracı yoktu manuel denedim. Kiaya gittim araç yoktu ellerinde internetten biraz baktım. sanki kia daha kaliteli gibi duruyor. birde kia 3000 TL daha pahalı. indirim yapmıyor ikiside.

bilenlerden yorum alabilirmiyim.

http://www.mitsubishi-motors.com.tr/fiyatlar/
mitsubishi space star 1.2 cvt şanzımanlı araç kullanıyorum küçük araç istiyorsanız düşünebilirsiniz. Sarfiyat olarak şehir içi düz yolda kullanacaksanız memnun kalırsınız. Düşünürseniz 2014 model aracımı da satabilirim. Uzun yolda yüksek hızlarda performansından memnun kalmadım. Büyük dizel araç almayı düşünüyorum.

Picanto çok yakan bir araç haberin olsun hocam. Alternatif yoksa i10 derim. Yoksa da yaris i tek geçerim

fiyat olarak i10 daha matıklı geliyor ama otomatik nasıldır bimiyorum. şehir içinde idare eder sanırım. bende bu küçük arabaları az yakar derdim ama büyüklerden farkı yok bunların sanırım.

veysim47' Alıntı:
http://www.mitsubishi-motors.com.tr/fiyatlar/
mitsubishi space star 1.2 cvt şanzımanlı araç kullanıyorum küçük araç istiyorsanız düşünebilirsiniz. Sarfiyat olarak şehir içi düz yolda kullanacaksanız memnun kalırsınız. Düşünürseniz 2014 model aracımı da satabilirim. Uzun yolda yüksek hızlarda performansından memnun kalmadım. Büyük dizel araç almayı düşünüyorum.

sağolun hocam nakitim tam çıkışmadığı için bir kısmını firmaların faizsiz kredilerini kullanmayı düşünüyorum.
hyundai de 15000 tl ye kadar faizsiz kredi veriyor.

paran varsa kesinlikle YARİS
Sonraki sıralamam
1. i10
2. mitsubishi space star
3. kia picanto

boyut olarak yine küçük ama segment olarak bir üste çıkarsanız micra bile olabilir.
...
ikinci el alırım derseniz ilk sıraya Mitsubishi COLT koyabilirim.

kia ile hyundai ikiz kardeş gibi...iç aksamlar aynı..dış iskelet dersen kia bir tık önde gider...yakıta gelince 1.2 motor ne kadar fazla yakabilir ki ...onu anlamış değilim...bende 1.6 cerato 126 ps araba var kışın 30 krş yazında 21 krş yakıyor tüpte..muadilleriyle aynı...fazla yakıt tamamen uydurma derim...ama paranı artırabiliyorsan satış avantajından dolayı yaris derim...biniciysen de kia...bence tabii ki

BBNET
Geri