bogrt Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 644 23 Eylül 2018 #1 Aramızda bu kulübe görevlendirilen arkadaş var mı acaba? Çok yeni bir kulüp, geçmişte örnek bir dökümanı yok. Acaba nasıl yaparız?..
Aramızda bu kulübe görevlendirilen arkadaş var mı acaba? Çok yeni bir kulüp, geçmişte örnek bir dökümanı yok. Acaba nasıl yaparız?..
D Defne sevim Üye Mesajlar 1 24 Eylül 2018 #2 Ne yazık ki bana da bu kulübü verdiler fakat hiç bir döküman yok ne yıllık planı ne yapılması gerekenler, napıcam hiç bilmiyorum
Ne yazık ki bana da bu kulübü verdiler fakat hiç bir döküman yok ne yıllık planı ne yapılması gerekenler, napıcam hiç bilmiyorum
I ilkercan00 Üye Mesajlar 9 24 Eylül 2018 #3 Evet bugün okula yazı gelmesi sonucu bu kulüp banada verildi. Yarın bir gün diğer arkadaşlarada verilecektir meb önem veriyor. Umarım doküman hazırlayan olur.
Evet bugün okula yazı gelmesi sonucu bu kulüp banada verildi. Yarın bir gün diğer arkadaşlarada verilecektir meb önem veriyor. Umarım doküman hazırlayan olur.
T tdemirparmak Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 932 25 Eylül 2018 #5 Harika bir kulüp olmuş. Şiir var mıdır eğitimhanede felan
A ay51 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 599 29 Eylül 2018 #7 Arkadaşlar eger BTR iseniz neden kulüp aldiniz. Bana da vermisler itiraz ettim baskasina verdiler.
C crscnt61 Site Gezgini Mesajlar 94 8 Ekim 2019 #8 Allah aşkına elinde bu kulüp ile ilgili gerekli evrakları olan varsa paylaşabilir mi ? Verdiler bu kulübü bana. Ne evrak var ne de başka birşey.
Allah aşkına elinde bu kulüp ile ilgili gerekli evrakları olan varsa paylaşabilir mi ? Verdiler bu kulübü bana. Ne evrak var ne de başka birşey.
M mutlakmanyak Üye Mesajlar 18 23 Ekim 2019 #9 Kişisel Verileri Koruma Kulübü ile ilgili hazırladğım dosyalar ektedir. Eksiklikler olabilir ama idare ediyoruz Ekli dosyalar KVKK.rar KVKK.rar 47.2 KB · Görüntüleme: 661
Kişisel Verileri Koruma Kulübü ile ilgili hazırladğım dosyalar ektedir. Eksiklikler olabilir ama idare ediyoruz