KESK:Memur-sen yüzde 4.5+4.5 i kabul ederim dedi......

Kodla Büyü

*cem62*

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
816
KESK'in yaptığı açıklamada; "Bugün başlayan toplu sözleşme görüşmelerinin son gününde Hükümetin teklifini %3.5 + 3.5’e çıkarmasının ardından Memur Sen başkanı Ahmet Gündoğdu teklifi %4.5+4.5’a yükseltmeleri halinde imzalayabileceklerinin sinyalini verdi. Bu tutum kamu emekçileri ile dalga geçen hükümetin anlayışına çanak tutmaktır" denildi.

Açıklamada ayrıca "KESK bu işbirlikçi tutumu hem kamu emekçileri hem de basın ve kamuoyu nezdinde deşifre etmeye devam edecektir. Saat 12:30’da ÇSGB önünde yapacağımız basın açıklamasıyla kamu emekçilerinin asgari taleplerini içeren yüzbinlerce imzayı toplu sözleşme masasına götüreceğiz. Toplu sözleşme masasındaki gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz" denildi.

http://www.memurlar.net/haber/232520/
 
16dan 9a inerse 7 puan inmiş olur. hükümet 6dan 9a çıkarsa 3 puan çıkmış olur. pazarlığa bak. kayserili bir başkanı olan sendika bulmak lazım bu adam pazarlıktan anlamıyor.
 
bu kadar olaya rağmen hala yetkili sendika olmaya devam edecekler bu daha da vahim
 
yarın sözleşme bitince de KAZANIMLARIMIZ adı altında broşürleri okullara gönderip lagara lugaraya başlarlar.
 
hanifi.ozbey' Alıntı:
KESK'in sallamadığı ne malum." Yetkili sendikaya sallayalımda ne olursa olsun" gibi bir tutumsa ya
:+1:

al birini vur ötekine. birinin yandaş olduğu doğru. diğeri ise illa karalayacak.
yüzde 4,5 imzalarım dedi.
yüzde 4,5 imzalamanın sinyalini verdi.

memur-sen nin böyle bir açıklaması olmadı. olmadığı halde medyumluk yapıp sinyal vermelerle sadece yıpmatmak etik değil. böyle açıklaması olduğu anda veya imzası olduğu anda da çok sayıda istifa dilekçesini işleme koymak zorunda olduğunu biliyor olmalılar.
 
madem sendikalar bizlerin sesini duyuramıyor ve isteklerimizi hükümete iletemiyor, o zaman biz sendikalara sesimizi duyuralım. gelin istifa edelim. bizim okuldaki arkadaşların çoğu istifa dilekçesini verdiler.

hangi sendikadan olduğumuz önemli değil. bunlar ceplerini doldurmaktan başka birşey yapmıyorlar. sendikasızlaşalım hep birlikte!
 
Bu sendikaların alayı... aynı.
Aslında şöyle demiş,

GÜNDOĞDU: Eğer üçüncü teklifiniz 4+4 olacaksa görüşmeye ara vermeyelim bitirelim. Yok eğer 4,5 + 4,5 olacaksa görüşmelere devam etmek üzere ara verelim. (kamudanhaber)

sonuç 5 veya altıya razıyız demek bence.
 
şu saatten sonra benim için üçün beşin kıymeti yok. bir öğretmen olarak beni ek ödeme ilgilendiriyor. 6 değil on altı verince yine en düşük maaşı alacağım. kesinlikle ek ödeme ya da eğitim öğretim tazminatı arttırılmalı
 
geceyolcusu2002' Alıntı:
şu saatten sonra benim için üçün beşin kıymeti yok. bir öğretmen olarak beni ek ödeme ilgilendiriyor. 6 değil on altı verince yine en düşük maaşı alacağım. kesinlikle ek ödeme ya da eğitim öğretim tazminatı arttırılmalı
:+1: :alkis:
 
Geri
Üst