nuribjk Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 301 25 Kasım 2010 #1 Kendim hazırlamaktan yanayım böyle şeyleri ama ardı arkası kesilmiyor özel günlerin, davetlerin, törenlerin... Elinde hazır olan varsa yükleyebilirse çok sevinirim.
Kendim hazırlamaktan yanayım böyle şeyleri ama ardı arkası kesilmiyor özel günlerin, davetlerin, törenlerin... Elinde hazır olan varsa yükleyebilirse çok sevinirim.
C calli020 Site Gezgini Mesajlar 62 26 Kasım 2010 #2 hocam işine yarar düşünüyorum. Ekli dosyalar a.rar a.rar 321.1 KB · Görüntüleme: 4,596 b.rar b.rar 47.4 KB · Görüntüleme: 4,258
Y yusufziya41 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 326 27 Kasım 2010 #6 Hocam bende mayıs ayında hazırlamıştım. Üzerindeki yazıları Power Point 2007'de yazdığım için PSD formatı yok. Umarım işinize yarar... Ekli dosyalar davetiyeler.rar davetiyeler.rar 1.9 MB · Görüntüleme: 3,390
Hocam bende mayıs ayında hazırlamıştım. Üzerindeki yazıları Power Point 2007'de yazdığım için PSD formatı yok. Umarım işinize yarar...
nuribjk Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 301 27 Kasım 2010 #8 umutsuz bir şekilde başlığa bakmıştım ama teşekkür ederim arkadaşlar. Bunlar yeterli benim için. küçük düzenlemelerle işimi görür.
umutsuz bir şekilde başlığa bakmıştım ama teşekkür ederim arkadaşlar. Bunlar yeterli benim için. küçük düzenlemelerle işimi görür.
compteach06 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 990 11 Nisan 2013 #13 yusufziya41' Alıntı: Hocam bende mayıs ayında hazırlamıştım. Üzerindeki yazıları Power Point 2007'de yazdığım için PSD formatı yok. Umarım işinize yarar... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam..
yusufziya41' Alıntı: Hocam bende mayıs ayında hazırlamıştım. Üzerindeki yazıları Power Point 2007'de yazdığım için PSD formatı yok. Umarım işinize yarar... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam..