teşekkürler hocamOkulumuza Afiş hazırladım arkadaşlar bu ara kermes çok olacak, işinize yarar sanırım Buyrunuz...
Ekli dosyayı görüntüle 76194
Hocam benim çocuğunda sünnet merasimi var. Böyle bir davetiye hazırlamam lazım. Örnek var mı elinizde bana gönderseniz?Okulumuza Afiş hazırladım arkadaşlar bu ara kermes çok olacak, işinize yarar sanırım Buyrunuz...
Ekli dosyayı görüntüle 76194
kendim hazırladım bunu hocam canva dakiler çok yapay gelmişti çokta uğraşamadm açıkçası photoshopta yaptım geçtim bunu, canva gibi sitelerde aradığınız vardır kesinHocam benim çocuğunda sünnet merasimi var. Böyle bir davetiye hazırlamam lazım. Örnek var mı elinizde bana gönderseniz?
müşteri çok olsun diye görseli gösterişli yaptımgörsellerin çok güzel olmuş hocam, ben benim afişte sadece su böreği ve mantar kurabiyeye uğraştım seninki gibi
Söyle boş halini paylaştım hocam isterseniz yukardaki yazıyı silip sünnet için uyarlayabilirsiniz, kermes içinde dileyen istediği resmi koyup, yazıyı yazabilirHocam benim çocuğunda sünnet merasimi var. Böyle bir davetiye hazırlamam lazım. Örnek var mı elinizde bana gönderseniz?
Hocam canvada çok fazla örnek var bir bakının isterseniz arkadaşım düğün davetiyesini ordan hazırladıHocam benim çocuğunda sünnet merasimi var. Böyle bir davetiye hazırlamam lazım. Örnek var mı elinizde bana gönderseniz?