uyuyankaplan
Site Gezgini
Hocamlarım
Öğretmenlik mesleği dışında
Kendimizi nasıl geliştitp
Para kazanırız
(Kendi alanımızda )
Öğretmenlik mesleği dışında
Kendimizi nasıl geliştitp
Para kazanırız
(Kendi alanımızda )
artık eskisi kadar kolay kazanılmıyor... ayda 1500 cşvarı kazandığım kanalımın para kazanma özelliği devre dışı bırakıldı.... İzleyap türü kanallar kolay ama rakip çok.şu an en iyisi youtuberlık![]()
Hocam, adsense den para kazananlardan vergi alındığını okumuştum. Yıllık belli bir miktar kazananlardan mı alıyorlar? Yoksa her ay düzenli hesabına para kazananlardan mı alınıyor vergi?artık eskisi kadar kolay kazanılmıyor... ayda 1500 cşvarı kazandığım kanalımın para kazanma özelliği devre dışı bırakıldı.... İzleyap türü kanallar kolay ama rakip çok.
bionluk, sadeceon tarzı sitelerde basit ufak işler ile başlayıp. r10 tarzı webmaster sitelerinde hazır siteler üzerinde yatırım yaparak adsense reklamları ile hızlı kazanç sağlayabilirsiniz. Okuldaki işinizi aksatmamak adına günlük 3 4 saat uyku ve de Türk toplum tarzına ait birçok alışkanlığınızı bırakarak oluyor bu tarz işler.
Kütüphane takip programı veya optik okuma programı yazıp faturasız satabilirsiniz yapan birkaç bilgisayar öğretmeni var sanırsam.
Tabi backend, frontend yazılımcı ve tasarım işlerinden hangisine yatkın olduğunuzu kendiniz bulmanız gerekiyor. E marketing den de güzel para kazanan arkadaşlar yok değil. Adsense reklamlarını sakın küçümsemeyin bir öğretmen maaşı getiren sitenizin olmaması içten değil. İyi pazar araştırması ve biraz sermaye ile sektöre giriş yapabilirsiniz. Kolay gelsin.
Hangi dil öğrenmeyi nasıl
Bir yol izlemeliyiz sizce
Ben de kendimi geliştirip para kazanmak istiyorum
Teşekkürler