Kendime yeni bir hobi edinmek istiyorum.

Kodla Büyü
Bisiklet konusunda tavsiyelerim çok fazla yok fakat Fotoğrafçılık konusunda yardımcı olabilirim.

Öncelikle Fotoğrafçılık işine girmeden bilinmesi gerekenler;

1. Pahalı bir zevk
2. Bol zaman
3. Gezmeyi sevmek
4. Bakış açısı

Fotoğraf makinesi ve lens konusuna gelince
Ne yapmak istiyorsunuz?
Ne fotoğrafı Çekmek istiyorsunuz?
Genelde çalışma ortamlarınız neler olacak?
Bütçeniz ne kadar?

Fotoğraf çekmeyi gerçekten istiyormusunuz ona karar verin çünkü nicelerini biliyorum ki düğmeye basıp arkadaş fotoğrafı çekilmek için milyarları çöpe atan.

iki konudada yardımcı olurum.

bisiklet için tek tavsiyem kadrosunun hafif viteslerininde en az shimano deore olmalı. bu aklında kalsın

foto makinesi düşünürsende firmamızdan almanı tavsiye ederim

www.refleksfoto.com

Teachnologist' Alıntı:
Bisiklet konusunda tavsiyelerim çok fazla yok fakat Fotoğrafçılık konusunda yardımcı olabilirim.

Öncelikle Fotoğrafçılık işine girmeden bilinmesi gerekenler;

1. Pahalı bir zevk
2. Bol zaman
3. Gezmeyi sevmek
4. Bakış açısı

Fotoğraf makinesi ve lens konusuna gelince
Ne yapmak istiyorsunuz?
Ne fotoğrafı Çekmek istiyorsunuz?
Genelde çalışma ortamlarınız neler olacak?
Bütçeniz ne kadar?

Fotoğraf çekmeyi gerçekten istiyormusunuz ona karar verin çünkü nicelerini biliyorum ki düğmeye basıp arkadaş fotoğrafı çekilmek için milyarları çöpe atan.
Sayın hocam çıkıcam ve fotoğraf çekmek için gezicem. Hataydayım ve harika bir coğrafya var burda.

Manzara resimleri evet;
HDR özelliği içinde olan bir fotoğraf makinası olsa çok güzel olurdu.

barthez' Alıntı:
Mr.Spermata' Alıntı:
iyi fikir hocam önce bisikleti al derim:)ikinci el alabilirsin
Var mı tavsiyen hocam?
Hocam ben bisikletforum.com dan bi üyeden almistim. Once bisikleti almani onermemin nedeni bisikleti alip biraz yolculuk yapip bu isi gerçekten sevebilecegini anlaman çünkü zor bi is gercekten.baktin yapiyosun o zaman iyi bir makine de alabilirsiniz tabi.ben bisikleti aldim yatiyor kaç yildir evde hep bi gün biyere giderim diye bekletiyorum.

BBNET
Geri