kendi e mail ine ip bağlantısı gelen var mı..

Kodla Büyü

arifa19

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Ben kendi hotmail hesabımı yazdım önce sorun var ondan gelmiyor dediler... ama hala gelmedi gmail veya hotmail hesabını yazan ve kullanan var mı?...
Bu saçma sapan ip değiştirme sorunu yüzünden bir haftadır hiçbirşey yapamıyorum :verymad:

Benim hotmaile geliyor kullanıcılardan kendi mailinize hesap oluşturmanız gerekiyor önce

Hocam geçen hafta bende bu sorunu yaşıyordum, hotmail adresime ip değiştirme bağlantısı gelmiyordu. Mail attım admin@meb.k12.tr 'ye düzeldi. Mailime dönüş olmadı, attığım mailden dolayımı düzeldi bilmiyorum ancak şimdi sıkıntı yok...

Ben uzun süredir hotmail adresimi kullanıyorum, daha önce ilçe sitesinde kullanmıştım şimdi okulda kullanıyorum.
Bir sıkıntı yok

bir sıkıntı yok hocam. ben gmail hesabımı kullanıyordum. sonradan meb hesabını kullanmaya başladım.

hocam bende hotmail adresimi kullanıyorum link geliyor bana da. Gereksiz klasörüne geliyor oraya bakın

Sayın hocalarım ne yaptımsa hotmail deki sorunumu halledemedim... il mebbis yöneticisini aradım hotmail hesabımı sildirdim şimdi okulun hesabını kullanıyorum... :++:

Alan adını alırken okulun gmail hesabını kullandım oraya geliyordu ip değiştirme bağlantısı sonra kendi hotmail hesabımı yönetici olarak atadım ve hotmail hesabıma da ip değiştirme bağlantısı geliyor hiç bir problem olmadı, ikisini de kullandım ve kullanıyorum hocam bilginize...

BBNET
Geri