Kelime Oyunum Yayınlandı

Kodla Büyü

mkankan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
home.webp

Google Play -- >Worduello-Kelime Düellosu

Appstore --> Çok Yakında...

Merhaba Arkadaşlar. Online ve ofline oynanabilen yeni oyunum Wordeullo-Kelime Düellosu oyunum yayınlandı.
Worduello: Kelime Düellosu, rahatlatıcı kelime bulmacalarını gerçek zamanlı PvP düellolarıyla birleştiren benzersiz bir kelime oyunudur.

İstersen tek başına oyna, istersen 60 saniyelik düellolarda gerçek rakiplere meydan oku!

2.webp
4.webp

Son düzenleme:
öncelikle hayırlı olsun hocam. Süreç ile ilgili bana buradan ya da özelden bilgi verirseniz sevinirim. Hangi uygulamayı kullanarak geliştirdiniz? Kısacası aklınıza gelebilcek sorulara cevap arıyorum. Bende yeni başladım sayılır. Doğru yerden başlamak gerek zaman kaybı olmaması adına.

öncelikle hayırlı olsun hocam. Süreç ile ilgili bana buradan ya da özelden bilgi verirseniz sevinirim. Hangi uygulamayı kullanarak geliştirdiniz? Kısacası aklınıza gelebilcek sorulara cevap arıyorum. Bende yeni başladım sayılır. Doğru yerden başlamak gerek zaman kaybı olmaması adına.
Hocam oyun geliştirme baya uzun bir süreç. Bir çok farklı alt alan var tasarım, hikaye, backend, veri tabanı, online platform ses müzik, animasyon derken işin içiden çıkması zor bir süreç. Buradan tek tek yazmak da zor. Özelden yazın yardımcı olabileceğim konularda yardımcı olurum.

Ekli dosyayı görüntüle 82068

Google Play -- >Wordeullo-Kelime Düellosu

Appstore --> Çok Yakında...

Merhaba Arkadaşlar. Online ve ofline oynanabilen yeni oyunum Wordeullo-Kelime Düellosu oyunum yayınlandı.
Worduello: Kelime Düellosu, rahatlatıcı kelime bulmacalarını gerçek zamanlı PvP düellolarıyla birleştiren benzersiz bir kelime oyunudur.

İstersen tek başına oyna, istersen 60 saniyelik düellolarda gerçek rakiplere meydan oku!

Ekli dosyayı görüntüle 82069Ekli dosyayı görüntüle 82070
tebrikler hocam indiriyorum. sevdiğim tarz bir oyun.

Hocam ellerine emeklerine sağlık. İlk dikkat çeken kızım default verilen isim "Player3gay" :) bu isim pek hoş algılanmayabilir. Türkçe karakter ile isim oluşturmaya çalıştım izin vermedi.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Ben de bu tarz kelime oyunlarını sevdiğim için biraz kendi tarzımda oluşturmuştum. Özellike duello modu arkadaşlarınızla çok sarıyor. Eşimle sürekli duello modunda maç yapıyoruz. Oyuna alıştıktan sonra 5,6 harfli kelimeler bullmak baya eğlenceli oluyor. Şaun ios sürümü de hazır test ve yayınlama aşamasındayım. İleri ek özellikler (ofline duello davet , aynı anda 4 oyunculu duellololar vb) çıkacak inşallah.

Hocam ellerine emeklerine sağlık. İlk dikkat çeken kızım default verilen isim "Player3gay" :) bu isim pek hoş algılanmayabilir. Türkçe karakter ile isim oluşturmaya çalıştım izin vermedi.
Hocam Türkçe karakterler ilgili sorunu farkettim. Yeni güncelleme ile düzeltiyorum. Küçük bir test gurubu ile çalışınca bazı hataları göremiyoruz. Böyle geri dönüşler gerekti. Çok Teşekkür ederim.

hayırlı olsun hocam dikkat çekici güzel bir uygulama olmuş. merakımı mazur görün ben de hobby amaçlı bir şeyler yapmak istiyorum. hangi platformlarda oluşturdunuz oyunu? claude, google studio muhabbeti çok dönüyor ortalıkta ama siz muhtemelen kotlin vs ile yazdınız uygulamayı

hayırlı olsun hocam dikkat çekici güzel bir uygulama olmuş. merakımı mazur görün ben de hobby amaçlı bir şeyler yapmak istiyorum. hangi platformlarda oluşturdunuz oyunu? claude, google studio muhabbeti çok dönüyor ortalıkta ama siz muhtemelen kotlin vs ile yazdınız uygulamayı
hocam cross platform için flutter ideal. hem ios hem web hem android için aynı anda geliştirebilirsiniz. Claude code bir çok işi, özellikle backend kısmını yazmada çok işime yaradı. İşin sıkıntılı kısmı ios biraz. İos da mac olmadan apple çok sorun çıkarıyor.

Hocam logoda yazım hatası var sanırım. "WORDEULLO" yazılmış. "WORDUELLO" olacak yanılmıyorsam.

ilksms
Geri