Kebapçı Scooterini az daha altıma alıyordum !

Kodla Büyü

ecevahir

Aktif Üye
Sol şeritten hızla giderken aniden orta şeritten sola dönmek için önüme kırdılar. Hızım 80 di. Nasıl fren yaptım nasıl durdum anlamadım, resmen allah korudu. Nerdeyse durmak üzereyken ön sol tampon bir dokundu. motor 3 metre sürüklendi. Adamlar (iki kişi) önüme düştü. Sağ ön tekerlek patladı onun dışında birşey yok sanırım tampon esnedi. Ben gerçi arabaya sonra baktım. Adamlara bişey olmadığını görünce şükrettim. Ben bişeyiniz varmı derken sürücü abi polisi arama diyordu. Tabi ne ehliyet, ne kask, ne ruhsat, ne muayene, ne vergi. Ama biri ölse allah bilir ne kadar hapis yatardım, vicdan azabı da cabası.

çok geçmiş olsun hocam. hiç denetleme falan yok çevirme yok. Allah koruyor hepimizi trafikte...

Türkiye de yaşayıp, her sabah işe gidip akşama da sağ salim eve dönebiliyosak her gece şükretmek lazım. darpçısı, gaspçısı, tinercisi, hapçısı, teröristi, trafik magandası, şehir eşkıyası vs... Bunları hiçbiri olmasa yolda yürürken heran başınıza bişey düşüp (mesela inşaattan bir moloz parçası) ölebilirsiniz.

O iki tekerlekli araca binenler varya kural falan tanımıyorlar.kaldırıma çıkarlar,trafiğe kapalı yola girerler,kırmızıda durmazlar,trafikte tam bir baş belası bunlar(hepsi için söylemiyorum ama%90 nı böyle.
Ayrıca birşey daha söylemek isterim.Trafik cezaları herkese harfiyyen uygulansa bu ülkenin en geç 2 yıl içinde tüm borçları ödenir.vergi toplamaya gerek bile kalmaz.
örnek adam otobüs durağına park eder,apartmanın otopark çıkışına park eder,yerli yersiz korna çalar vs.vs.vs.

BBNET
Geri