gokceogretmen
Aktif Üye
keşke bilişim öğretmeni olacağıma pdr ci olsaydım.Şimdiki aklım olsa pdrci olurdum,okula haftada 1 git, hiçbir derse girme ,tam ekders al süper ...
Siteminizi anlamakla birlikte üslubun doğru olamadığını düşünüyorum. Onlara tamam sizin ek dersinizi de kestik deseler ya da 5 gün mesaiye gelin deseler siz ne kazanacaksınız? Bunun yerine onları örnek gösterip kendi branşımızın kazanımlarını arttırmaya çalışmak daha makul geliyor bana. Adamlar lobilerini yaptı ve kazanım elde etti. İlham almak gerek bence. Ben yıllardır bizim branş ile ilgili iyi bir şey olduğunu görmedim hatta aman daha kötü olmasın da diye bakar olduk bizim ile ilgili haberlere.keşke bilişim öğretmeni olacağıma pdr ci olsaydım.Şimdiki aklım olsa pdrci olurdum,okula haftada 1 git, hiçbir derse girme ,tam ekders al süper ...
Hocam bizim de dersimiz çok az ve bizden çok derse giren öğretmenler de aynısını bize söylüyor. Ben yaklaşık 15 yıldır öğretmenim, hep böyle cümleler kulağıma geliyor. Sonuç olarak onlara samimi iseniz, okuyun olun, alan değişikliği ile geçin diyorum; ancak yapan yok.keşke bilişim öğretmeni olacağıma pdr ci olsaydım.Şimdiki aklım olsa pdrci olurdum,okula haftada 1 git, hiçbir derse girme ,tam ekders al süper ...
Salgın süresince bence ikinci üniversite okuyup branş değiştirmek iyi bir fırsat..keşke bilişim öğretmeni olacağıma pdr ci olsaydım.Şimdiki aklım olsa pdrci olurdum,okula haftada 1 git, hiçbir derse girme ,tam ekders al süper ...
En kısa zamanda bölüm değiştireceğim. Bu en kısa zamanı hesaplayayım size hocam bakın.Kıskanıyorum,en kısa zamanda bölüm değiştireceğim.Hala okula gitmeyip pandemi süresince hiçbir şey yapmayıp hala ekders diye ağlayan pdrcilere kızıyorum
evet ama sonuçta gitmiyorlar değil mi,çok sağlam arkaları çokPdrci olsak bedenciler deriz, bedenci olsak resimciler deriz, resimci olsak müzikçiler deriz. Sonra dersi az olan da keşke matematik, türkçe vs olsak adamlar baksana dünya para kazanıyor özel dersiyle şuyuyla buyuyla der. Velhasıl bu böyle devam eder. Aslı olan işinizi iyi yapın gerisi boş. Kötüye kötüyle mi cevap vermek gerek. O gitmiyor parasını alıyor, ben alamıyorum birde gidiyorum diyorsanız birde memurlara bakın. Hergün çalışıp maaşını alıyor. Kimse kimseye zorla meslek vermedi. Pdrci olup şu süreçte hergün gelin hocam öğrenci, veli geliyor diyen okulları, gidecek arkadaşlarımı biliyorum.
son cümlede ben mi gitmeyecekler yazdım acaba diye defalarca okudum ve bunu mu anladınız hocam. gidecekler var dememe rağmen.Pdrci olup şu süreçte hergün gelin hocam öğrenci, veli geliyor diyen okulları, gidecek arkadaşlarımı biliyorum.
daha evvel de dediğiniz gibi en kısa sürede alan değiştirin ve hayat Allah'ın izniyle normale döndükten sonra da oradan devam dersiniz başka branştaki öğretmenin bilmem kaç gün boşu var boş gününde gelmiyor ben pdrci olarak her gün geliyorum aynı ek dersi alıyorum diye.evet ama sonuçta gitmiyorlar değil mi,çok sağlam arkaları çok
keşke bilişim öğretmeni olacağıma pdr ci olsaydım.Şimdiki aklım olsa pdrci olurdum,okula haftada 1 git, hiçbir derse girme ,tam ekders al süper ...
Kesinlikle katılıyorum hocam. Çok önemli bir konuya değinmişsiniz.Arkadaşlar pdrciler için çıkan diğer öğretmenler gibi okula 1 gün gider rehberlik çalışmalarını uzaktan yürütür ve ekdersini tam alır. Bu ifadenin btrler için de bağlayıcılığı vardır bizde öğretmeniz ve Btr görevimizi uzaktan yurutebiliriz. Okul idareleri rehber öğretmenleri okula 5 gün getireceklerdi bu yazı gelmeseydi. Öğretmen için çıkan bakanlık yazısı bütün ogretmenleri kapsar.
Görüşünüze katılmakla beraber, düşüncem şudur ki;Arkadaşlar pdrciler için çıkan diğer öğretmenler gibi okula 1 gün gider rehberlik çalışmalarını uzaktan yürütür ve ekdersini tam alır. Bu ifadenin btrler için de bağlayıcılığı vardır bizde öğretmeniz ve Btr görevimizi uzaktan yurutebiliriz. Okul idareleri rehber öğretmenleri okula 5 gün getireceklerdi bu yazı gelmeseydi. Öğretmen için çıkan bakanlık yazısı bütün ogretmenleri kapsar.
İçinde bu ifadeler geçen yeni bir yazı mı geldi hocam? Fiilen görevlerini yerine getiren rehber öğretmenler ek dersini alır ifadesi geçen yazıya istinaden rehber öğretmenler okula tam mesai gidiyordu bizim okulda. Hatta yüzyüze eğitim de daha başlamamıştı, öğrenci de yok biz niye gelip okulda oturuyoruz dediklerinde "ek dersi hak etmek için okulda 09:00-15:00 bulunmanız gerek, yazı çok açık " diye cevap veriyordu idare.Arkadaşlar pdrciler için çıkan diğer öğretmenler gibi okula 1 gün gider rehberlik çalışmalarını uzaktan yürütür ve ekdersini tam alır. Bu ifadenin btrler için de bağlayıcılığı vardır bizde öğretmeniz ve Btr görevimizi uzaktan yurutebiliriz. Okul idareleri rehber öğretmenleri okula 5 gün getireceklerdi bu yazı gelmeseydi. Öğretmen için çıkan bakanlık yazısı bütün ogretmenleri kapsar.