A atbinici Site Gezgini Mesajlar 72 26 Mart 2018 #1 herkese kolay gelsin arkadaşlar keşfet prjesi sitede ve içerikte değişiklik yapmış, eski scratch örnekleri elinde olan varsa paylaşabilirmi?
herkese kolay gelsin arkadaşlar keşfet prjesi sitede ve içerikte değişiklik yapmış, eski scratch örnekleri elinde olan varsa paylaşabilirmi?
bilgisayarmax Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,638 27 Mart 2018 #2 evet yaa napmışlar anlamadım. çorba olmuş herşey. çok da güzel orda duruyor diye indirmemiştim içerikleri ne var ne yoksa silip geçmişler.elinde olanlar lütfen
evet yaa napmışlar anlamadım. çorba olmuş herşey. çok da güzel orda duruyor diye indirmemiştim içerikleri ne var ne yoksa silip geçmişler.elinde olanlar lütfen
U uguer Aktif Üye Mesajlar 150 27 Mart 2018 #4 Blok tabanlı etkinlikleri indirmiştim. Ekli dosyalar Öğretmen Rehberi - Blok Tabanlı etkinlikler.rar Öğretmen Rehberi - Blok Tabanlı etkinlikler.rar 15.9 MB · Görüntüleme: 240 Keşfet Kodlama.rar Keşfet Kodlama.rar 27.7 MB · Görüntüleme: 263
trfeg Aktif Üye Mesajlar 158 27 Mart 2018 #5 kitaplar 5. ve 6. sınıf seviyesi için güncelleniyor hali ile sitedeki etkinlikler de kitaba göre güncellenecektir
kitaplar 5. ve 6. sınıf seviyesi için güncelleniyor hali ile sitedeki etkinlikler de kitaba göre güncellenecektir
A atbinici Site Gezgini Mesajlar 72 28 Mart 2018 #6 uguer' Alıntı: Blok tabanlı etkinlikleri indirmiştim. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hocam
ecancerb Site Gezgini Mesajlar 55 28 Mart 2018 #7 uguer' Alıntı: Blok tabanlı etkinlikleri indirmiştim. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler.
hasemrah Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 853 29 Mart 2018 #8 uguer' Alıntı: Blok tabanlı etkinlikleri indirmiştim. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederiz. Hakikaten site düzenini bozmuşlar. Önceki versiyon çok kullanışlı idi.
uguer' Alıntı: Blok tabanlı etkinlikleri indirmiştim. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederiz. Hakikaten site düzenini bozmuşlar. Önceki versiyon çok kullanışlı idi.