Keşf@ Projesi.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pakgun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

pakgun

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba Arkadaşlar. Google ve MEB ortaklaşa bir proje gerçekleştiriyorlar ismi"keşf@" projenin şuan ki uygulama grubu 6. sınıflar. Şimdilik istanbul için zorunlu olmakla beraber herkes tarafından uygulanabilir bir proje. Toplam 14 hafta süren bir zaman dilimine yayılmış, bir dönemi tamamen dolduruyor. Projenin aşağıdaki web adresinden ulaşabilirsiniz
http://www.kesfetprojesi.org/
Kendimce eksik gördüğüm evrakları burada paylaşmayı düşünüyorum. Projeyi uygulayan diğer arkadaşlarda paylaşımda bulunurlarsa güzel bir havuz oluşur.
ilk olarak hangi sınıfta hangi etkinlik yapıldığının takibi için bir çizelge hazırladım onu ekliyorum.

Ekli dosyalar

Son zamanlarda bu etkinlikler,afişler kadar yüzümü güldüren bir şey olmamıştı :++:

Ölçme değerlendirme sorularının her ilçede bir okula verildiği söylenmişti. Acaba bu ölçme değerlendirme sorularını paylaşabilecek arkadaş var mı?

güzel bir proje.
kendi çapımda kendi okulumda belli başlı derslerde internet kullanımını öğretmek için ve doğru bilgiye ulaşmak için öğrencilere uygulama fırsatı tanıyorum.
öğrenciler de memnun ufakta olsa bilinçlenme var.

seraser' Alıntı:
Ölçme değerlendirme sorularının her ilçede bir okula verildiği söylenmişti. Acaba bu ölçme değerlendirme sorularını paylaşabilecek arkadaş var mı?
bu ölçme ve değerlendirme daha çok anket şeklinde.

çocuğu birebir not ile değerlendirmek için değil. açık uçlu sorular mevcut bende var sorular önümüzdeki hafta resimlerini çekebilirim ilk ön testi yaptım

son değerlendirme yi de konular tamamıyla bitince yapacağım

Tubitak 4006 için Monopoly-Miras-Kasa tarzı bir oyun tasarlıyorduk tasarımlar bilgilendirme çok hoş kartları ve bilgileri kullanmayı düşünüyorum

BBNET
Geri