KCK Operasyonunda PKK'nın para kaynakları testit edildi

Kodla Büyü

cesur yürek99

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Şebekenin ‘joker’ler aracılığıyla 28 kişiyi devlet memurluğuna yerleştirdiği tespit edildi. Çoğu öğretmen olan bu kişilerin, PKK/KCK’ya her ay düzenli olarak ödeme yaptığı da belirlendi. Sınav çetesi memurlarının genelde İstanbul, Diyarbakır ve diğer bazı doğu illerinde görev yaptığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre sınav şebekesi, gönüllü ya da zor durumdaki başarılı öğrencileri joker olarak kullanıyor ve bu kişilere girdikleri sınav karşılığında yaklaşık 5-6 bin lira ödeme yapıyor. Yerlerine sınavlara girilen adaylara ise 20 bin dolar karşılığında kazanma garantisi veriliyor. Adayların tercih ettikleri ilk yeri kazanmayı başaran jokerlere eksta prim veriliyor.

İzmir Emniyeti, yaklaşık 7 aylık takibin ardından 7 Temmuz Cumartesi günü ÖSYM, üniversiteler ve bazı kamu kuruluşları ile işbirliği yaparak KPSS sınavıyla eşzamanlı başlattığı operasyonun ardından terör örgütü KCK bağlantılı sınav çetesini çökertti. Örgütün yaklaşık 8-9 yıldır başarılı kişileri ‘joker’ olarak kullanarak 20 bin dolar karşılığında üniversite ve memur adaylarının yerine sınava soktuğu belirlendi. İzmir Valiliği’nden yapılan açıklamada, terör örgütü ile bağlantıları tespit edilen sınav şebekesinin 141 eylemi belirlenirken 28 kişinin de devlet memurluğuna yerleştiği tespit edildi
http://www.kamudanhaber.com/guncel/ogre ... 00085.html

tesbit edilen 141 eylemi olduğu belirlen örgütün şimdiye kadar ne kadar kişiyi memur yaptığı aslında belli değil. hükümet 141 eylem yapan örgütü şimdiye kadar açığa çıkaramadıysa bu iştede bir gariplik var.

Re: Öğretmenler PKK'ya para yağdırıyor

acaba kck üzerine mi suç atılıyor
bir zamnda ne olsa ergenekon yaptı deniyordu.

kpsss de malum dershane erken davranıp soruları ösym den önce yayınlamasaydı bu haberleride kimse burda görmezdi heralde. :puhaha:

Öğretmenler PKK'ya para yağdırıyor..........ne demek şimdi bu
ilgi çekmek için mi yazdın bilmiyorumda bu konuya bu başlık ne alaka...Sanki bütün öğretmenler bunu yapıyormuş gibi!
şu konudaki şu kadından ne farkın kalıyor o zaman!
her-telden-f29/atv-deki-su-uyuz-programi-izleyen-varmi-t89635-15.html
özacnikli bakıyorum kckya birşey olacak diye paniklerdesin hedef saptrıma derdindesin.!

seferzafer' Alıntı:
cemaat yapmıştır. uzatmaya gerek yok. :o

sanmam tamam cemaat zaman zaman soruları çalıyor şifre dağıyor ama o kadar da deği bence..

sibel80' Alıntı:
seferzafer' Alıntı:

sanmam tamam cemaat zaman zaman soruları çalıyor şifre dağıyor ama o kadar da deği bence..
polyanna iyi bir kızdır.
a. katılıyorum
b.katılmıyorum
c.kısmen katılıyorum
d.kararsızım
e.domates daha yuvarlaktır.

Devlet yağdırıyor belediyeler aracılığıyla zaten, bir kaç kanı bozuğun yağdırdığı nedir ki? Pkk meclise girmiş memurluğa girse ne olur?

ben olsam piyasadaki şu kpss hazırlık kurslarını tek tek istihbarat eliyle araştırırım bakalım neler çıkacak

kıytırık kurslar bakın çıkacak çıkacak sonra bakın çıkardık sorularımız tuttu diye nasıl kendinden emin
yav kitap aynı niye diğerinin kitabından 1 soru tutmaz ne iş

1000 e yakın mit mensubu görevli kck içine yerleştirldiği halde bu kck lılar nasıl oluyorda 141 tane eylem yapabiliyor. kck nın içine yerleştirlen mitçiler arabya yakıp silah sıkıp adam öldürebiliyor sınavlarda soru çalabiliyor ve bunu yıllarca yapıyorlar. peki bu mit ne iş yapıyor yargılanma hakları bile yok bu nasıl bir adalet bu nasıl ülke

cesur yürek99' Alıntı:
1000 e yakın mit mensubu görevli kck içine yerleştirldiği halde bu kck lılar nasıl oluyorda 141 tane eylem yapabiliyor. kck nın içine yerleştirlen mitçiler arabya yakıp silah sıkıp adam öldürebiliyor sınavlarda soru çalabiliyor ve bunu yıllarca yapıyorlar. peki bu mit ne iş yapıyor yargılanma hakları bile yok bu nasıl bir adalet bu nasıl ülke
söylediklerin doğru
da... :!:
şu başlığı değiştir :verymad:

Ekli dosyalar

• q.png
    q.png
    41.9 KB · Görüntüleme: 660

Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır…

Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet henüz millet namını almak yeteneğini elde edememiştir.
Mustafa Kemal Atatürk

buda başlığı açan " I. Edward, lakabı Uzun Bacaklı Edward" ile savaştığını zanneden arkadaşa mesaj...
http://www.dailymotion.com/video/xkng1y ... j-mu-o_fun

ozanturk' Alıntı:
Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır…

Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet henüz millet namını almak yeteneğini elde edememiştir.
Mustafa Kemal Atatürk

buda başlığı açan " I. Edward, lakabı Uzun Bacaklı Edward" ile savaştığı zanneden arkadaşa mesaj...
http://www.dailymotion.com/video/xkng1y ... j-mu-o_fun

bu başlığı cemaatin yeni satın aldığı kamudahaber sitesinden alınmıştır ben alıntıyı ve linki verdim. bu başlığın doğru bir başlık olmadığını bende biliyorum ama ortadaki dönen dolaptan çok neylerle meşkul olmuşsun yazık. bu memleket özgür bir ülke değil. atatürkün kurmak isatediği ülkenin en önemli özelliği özgür olmasıydı ama özgür bir ülke olmadı. birileri yıllardır bu ülkenin insanın haklarını maddi manevi sömürdü. bunun için özgür savaşçı olmak gerekr. buda adalet için şunun bunun arkasına saklanılmaz. birilerinin savaşmış olup olmaması önemli değil ama içerik önemlidir. cesur yürek filmindeki içerkği anlarsanız olaya daha iyi anlamış olsursunuz velevki hayali olsun önemli olan anlayıştır tabi bunu anlmak kapasite meselesi

"KCK Operasyonunda PKK'nın para kaynakları testit edildi"
başlığından bu başlığı nasıl çıkardığını algılamadım doğru...
ama başlıkla birileri devlet içine yerleşen memurcukların hepsinin "öğretmen" olduğunu ima ediyorsa bu kapasite meselesi doğru..

hipopotam' Alıntı:
sibel80' Alıntı:
seferzafer' Alıntı:

polyanna iyi bir kızdır.
a. katılıyorum
b.katılmıyorum
c.kısmen katılıyorum
d.kararsızım
e.domates daha yuvarlaktır.

fok balıkları da çok yalnız :mrgreen:

ozanturk' Alıntı:
"KCK Operasyonunda PKK'nın para kaynakları testit edildi"
başlığından bu başlığı nasıl çıkardığını algılamadım doğru...
ama başlıkla birileri devlet içine yerleşen memurcukların hepsinin "öğretmen" ima ediyorsa bu kapasite meselesi doğru..

bu başlığın orjinali "Öğretmenler PKK'ya para yağdırıyor". kamudan haber bu başlığa gelen tepki üzerine "KCK Operasyonunda PKK'nın para kaynakları testit edildi" şeklinde değiştirdi.

Cesur Yürek sen ne ayaksın. Ulusalcı mısın, Milliyetçi misin, Kemalisti misin. Kimsin sen. Forumda ne gezersin. Neyi ararsın. Zaman zaman bilgelik yaparsın, birilerine kızarsın, öfkelenirsin, canın sıkılınca da atınla konuşursun. Sen kimsin be adam:)

efsekiz_8' Alıntı:
Para kaynakları henüz yeni tespit edildiyse yakındır terör 2053 de biter o zaman
Rating almak için atılmış gereksiz bir başlık...3-5 memurla finans kaynağı mı olur.!Kaynaklarını herkes biliyorda kurutmak zor.

sibilim_ogretmeni' Alıntı:
Cesur Yürek sen ne ayaksın. Ulusalcı mısın, Milliyetçi misin, Kemalisti misin. Kimsin sen. Forumda ne gezersin. Neyi ararsın. Zaman zaman bilgelik yaparsın, birilerine kızarsın, öfkelenirsin, canın sıkılınca da atınla konuşursun. Sen kimsin be adam:)

bdogretim' Alıntı:
cesur yürek millete bilinç aşılamaya çalışmak yerine önce Türkçeyi doğru kullanmayı öğren. Yetersizliğin o kadar sırıtıyor ki neyi savunuyorsan tersi doğrudur diye düşünmeye başladım. Az kitap oku, ne bileyim sürekli bişeyler öğretmeye çalışmak yerine az biraz da öğrenmeye çalış. Ama allah aşkına şu forumda sürekli bi guru, üstad, aşmış edası ile bişeyler yazma.
:+1:

başlık için önce kamudanhaber e kızmak lazım ordan alındığını söylüyorki doğru orası böyle bir başlık attı.. arkadaş başlığı dikkat çekme amaçlı kullanmaya çalıştı belki.. yanlış ve provakatif bir başlık ama fırsat bu fırsat diye linç girişimine girenler orda bir dursun... uyardıysanız.. değiştir dediyseniz tamam ama gidipte sen kimsin!!! diyerek kendini bile tanımadığını belli etmesi veya kendi okuduğu kitap sayısı ile rekorları altüst etmiş bilginin kitap okuma ve öğrenmeye açılma tavsiyesi ne kadar mağrur ve gururlu olduğumuzu gösteriyor.. kimse kimseyi linç etmeye çalışmasın lütfen...

ben kimseye bilgelik taslamak gibi gayretim olamaz. birşeyler yazmak içinde şucu bucu olmaya gerek yok. benim amacım ülkede dönen dolapları herkesin görebilmesi

cesur yürek99' Alıntı:
ben kimseye bilgelik taslamak gibi gayretim olamaz. birşeyler yazmak içinde şucu bucu olmaya gerek yok. benim amacım ülkede dönen dolapları herkesin görebilmesi
çok sağol kardeşim sen de olmasan dönen dolaplardan nasıl haberimiz olacaktı yoksa :shock:

ismail_akdeniz' Alıntı:
pisagorean' Alıntı:
Cemaat PKK ile iş birliği yaptı ellerine yüzlerine bulaşınca da sattı KCKyı. Olay budur.
Bu iftirayı bulmak ve atmak için çoook uğraşmış olmalısın.Şu an yanımdaki kediler bile gülüyor :D

PKK kck farklı şeyler olsa neyse....pkknın doğudaki en önemli düşmanı cemaat olmasa neyse...cemaat yurt ve dersanelerine pkk ve kck saldırıları akıllı olan herkesin malumu!
bu arada kamudan haber sitesinin türkiye kamusen ağırlıklı olduğu da bilinen bir gerçek.O site böyle bir başlık attıysa bile buraya böyle bir başlıkla mı getirilir kardeşim. :!:

BBNET
Geri