Sizin yetkiniz yok listelere imza atamazsınız kimse yetkilisi o yapsın. Bizim okulda müdür yrd. ve memur 1 haftadır uğraşıyorlar yaptılar. Bana biliyor musun dediler beni ilgilendirmez bende anlamam zaten. Arkadaşın dediği gibi kendine 1 ay izin versin kendi yapsın.gülhan35' Alıntı:okulun demirbaşları KBS ye girilecekmiş müdür 3 gün izinlisin hallet bu işi dedi :' tam 21 sayfa
gokceb' Alıntı:12 sayfa da bizde var girilecek, daha önce bu işlemi yapan var mı aranızda?
SogukSabah' Alıntı:Burada bir arkadaş çok güzel bir şekilde aanlatmış
http://www.btnotlari.net/kategori/kbs-tif/
faydalı olacağını ümit ediyorum
SogukSabah' Alıntı:bu ayın sonuna kadar giriş işlemlerinizi bitirmeniz gerkiyor
amip33' Alıntı:Bi 100 sayfa vardı bizim, 2 saatte bitirdim. :mrgreen:
100 sayfanın 90ını kitaplarla ilgiliydi. Tek tek girilmiş jitaplar, kitapları sınıfladım 1 liralık 2 liralık....10 liralık diye onları toplu girdim. Bilgisayarları sıraları toplu girdim. Hem sayfadan tassaruf yaptık hem zamandan. Toplam ücret tutsun yeter, gerisi hikaye.
TOPLU olayını bi açıklasanız hocamamip33' Alıntı:Bi 100 sayfa vardı bizim, 2 saatte bitirdim. :mrgreen:
100 sayfanın 90ını kitaplarla ilgiliydi. Tek tek girilmiş jitaplar, kitapları sınıfladım 1 liralık 2 liralık....10 liralık diye onları toplu girdim. Bilgisayarları sıraları toplu girdim. Hem sayfadan tassaruf yaptık hem zamandan. Toplam ücret tutsun yeter, gerisi hikaye.
h333n' Alıntı::idea: Arkadaşlar bilsa pazartesi günü tif kbs aktarım programını piyasaya sürdü. Mebbis den excell listelerinizi program alıp otomatik toplu halde kbs sistemine aktarım yapıyor :idea: