KBS'ye demirbaşlar girilecek

Kodla Büyü

gülhan35

Seçkin Üye
Seçkin Üye
okulun demirbaşları KBS ye girilecekmiş müdür 3 gün izinlisin hallet bu işi dedi :' tam 21 sayfa

:? bir de gece girerseniz daha rahat olur demez mi :!: neyse müdürümü severim ama bu hiç hoş olmadı.

gülhan35' Alıntı:
okulun demirbaşları KBS ye girilecekmiş müdür 3 gün izinlisin hallet bu işi dedi :' tam 21 sayfa
Sizin yetkiniz yok listelere imza atamazsınız kimse yetkilisi o yapsın. Bizim okulda müdür yrd. ve memur 1 haftadır uğraşıyorlar yaptılar. Bana biliyor musun dediler beni ilgilendirmez bende anlamam zaten. Arkadaşın dediği gibi kendine 1 ay izin versin kendi yapsın.

gokceb' Alıntı:
12 sayfa da bizde var girilecek, daha önce bu işlemi yapan var mı aranızda?

bende ilk defa yapıcam ilçeye gidicem orada gösterecekler.

Elime şifreleri verdiler zaten yapıcaz stajyerim daha sesim çıkmıyor

Bi 100 sayfa vardı bizim, 2 saatte bitirdim. :mrgreen:

100 sayfanın 90ını kitaplarla ilgiliydi. Tek tek girilmiş jitaplar, kitapları sınıfladım 1 liralık 2 liralık....10 liralık diye onları toplu girdim. Bilgisayarları sıraları toplu girdim. Hem sayfadan tassaruf yaptık hem zamandan. Toplam ücret tutsun yeter, gerisi hikaye.

amip33' Alıntı:

100 sayfanın 90ını kitaplarla ilgiliydi. Tek tek girilmiş jitaplar, kitapları sınıfladım 1 liralık 2 liralık....10 liralık diye onları toplu girdim. Bilgisayarları sıraları toplu girdim. Hem sayfadan tassaruf yaptık hem zamandan. Toplam ücret tutsun yeter, gerisi hikaye.

malesef bende öyle değil işte

Arkadaşlar kütüphane girişleri için yazı var talimat var. Kütüphanedeki demirbaşlar KBS ye tek kalem olarak girilecek. Örneğin 2500 kitap için toplan tutar1500 tl ise. KBS de 1 adet Kitap, tutarı 1500 tl, olarak yazılacak.

arkadaşlar 255 leri tek bir taşınır fişine giriyoruz değilmi. yani dayanağı tar,hi sürekli kaydetmeyip altta malzemeleri biriktiriyoruz değilmi

amip33' Alıntı:

TOPLU olayını bi açıklasanız hocam
2 saatte nasıl yaptınız

pratiği öğrensek fena olmaz

Arkadaşlar şuanda giriş yapabilen varmı ben sisteme giremiyorum acaba bendemi sorun bilgilendirirseniz sevinirim

herşeyi yapıyorlar TİFleri otomatik olarak oraya aktarmayı yapamamışlar mı? bakanlıkta 1 tane programcı 3 gün uğraşsa bütün sistemi aktarırdı diğer tarafa. bütün ülkede boşa geçen iş gücü kaybını bir düşünsenize :o

:idea: Arkadaşlar bilsa pazartesi günü tif kbs aktarım programını piyasaya sürdü. Mebbis den excell listelerinizi program alıp otomatik toplu halde kbs sistemine aktarım yapıyor :idea:

arkadaşlar bu işide bize yıkacaklarsa idareciler ne iş görüyor okulda :-1:
Bizim idare girdi kendi başına hiç birşey söylemediler bana. :)

h333n' Alıntı:
:idea: Arkadaşlar bilsa pazartesi günü tif kbs aktarım programını piyasaya sürdü. Mebbis den excell listelerinizi program alıp otomatik toplu halde kbs sistemine aktarım yapıyor :idea:

hocam bir link vereblir misin nereden buluruz bu programı

ben de girdim, o kadar zor bişey değil. Başına bi oturunca bitiveriyo. Bizim işimiz değil ama bi boşlukta girdrim bitti, hiçte düşünmedim niye giriyorum diye :)

hocam idareyle aranız iyiyse yardımcı olun anlarım ama eğer ki şunu gir , evde hallet gibi bir tavırları varsa uğraşmayın " bilmiyorum" deyin.

ben giriş yapmıyorum ama idarecim şöyle birşey sordu. kalan malların malzeme adı ve miktarını aynı anda nereden bulabilirim dedi. elindeki listeyle karşılaştırma yapması gerekiyormuş. baktım ama bulamadım acaba bilen varmıdır?

mebbis ten taşınır mal yönetmeliği tif girişi raporlar ardından yazdıra tıkla hocam orda tif girişi demirbaşlar seç okuldaki tüm demirbaşları görebilirsin.

banada bu sene malzemeleri kbs ye girmekten bahsettiler. okuldaki hiçbişey sisteme girilmemiş. anlayacağınız okuldaki herşey sayılacakmış önce, sonra atölye yada sınıftaki malzemeler tek tek öğretmenlere zimmetlenecekmiş. müdür başyardımcısı geçen sene ilçede 1 hafta eğitim aldı ama nasıl olur bilmiyorum diyor. müdürde bana gelmiş sen bilgisayarcısın anlarsın bu işlerden dedi. bende bilmiyorum falan dedim ama hala işi benim yapacağımı düşünüyor heralde. müdür başyardımcısının ise hiç umrunda değil. akşama kadar bilgisayarında candy crush ile balon patlatıp bayanlar tuvaletinde nescafe ile sigara içiyor :)
bu işleri takip etmek müdür başyardımcısının görevi değilmi yaw. idarenin işini biz yapacaksak ne anlamı kaldı öğretmenliğin. idareye gerek yok o zaman :)
birde bilgisayarcı olunca sanki bilgisayarla ilgili ne olursa biz yapacağız sanki. bıraksın müdür başyardımcısı candy crush'taki balonlarıda biz patlatalım bari :mrgreen:

BBNET
Geri