KBS hakkında

Kodla Büyü

halisserhat

Aktif Üye
Arkadaşlar merkeze 30km uzaklıktaki bir ilçede çalışıyorum. Maaşımda hem şef olmamdan ötürü maaşımdaki "yan ödeme" kalemi eksik hesaplanıyor hem de "ek tazminat" özel hizmet tazminatı ile birlikte tek kalmede hesaplandığı için o da yanlış/eksik hesaplanıyor. Bu konu hakkında okula dilekçe verdim. Sağ olsun müdür hakkındır, düzeltilmeli dedi. Yalnız KBS sistemini kullanma yetkisi kimde? Okul müdüründe mi, ilçedeki mutemette mi? Okul müdürü değişiklik yapabiliyor mu KBS üzerinde? Bu konuda bilgisi olan biri bizi aydınlatabilir mi?

Okul müdür\müdür yardimcisi maaş işlemlerini yaparlar. Kbs kullanim yetkisi maaş hesaplamakla görevli müdür yardimcisinda olacağını düşünüyorum

aydınDr' Alıntı:
Okul müdür\müdür yardimcisi maaş işlemlerini yaparlar. Kbs kullanim yetkisi maaş hesaplamakla görevli müdür yardimcisinda olacağını düşünüyorum
Burada mdr yardımcısı illa vardır, onlar bilirler öyleyse. Bir mdr yrdmcsı bilgilendirici cevap yazarsa yol gösterici olur bize

halisserhat' Alıntı:
aydınDr' Alıntı:
Burada mdr yardımcısı illa vardır, onlar bilirler öyleyse. Bir mdr yrdmcsı bilgilendirici cevap yazarsa yol gösterici olur bize
arkadaşlar ben idareciyim. KBS de tüm veri girişleri artık okullarca yapılıyor. ilçe Mal müdürlüğüne sadece maaş hesaplamasını yatırıyor tabi bizim girdiğimiz verilere göre.

Ekli dosyalar

• 1.gif
    1.gif
    97.5 KB · Görüntüleme: 665
  • 2.png
    2.png
    469.5 KB · Görüntüleme: 665
hocam bugun kurcaladık mdr yrd ile doğrudur dedikleriniz açıldı gördük, ama size özelden yazdığım mailde de belirttiğim gibi 74 nolu kısım göremedik, düzeltelim. bir de şeflik için yan ödeme kısmının düzeltimesine dair de kısmı göremedik.
ilçeye yazdım ilçe de bir şey anlamıyor. ilden görüş isteyeceğim diye tutturdu. ilçe milli eğitim müdür ile bile görüştüm, halledilir deyip geçiştirdi

Sayin hocam
Okulunuza resmi yazi ile bildirirseniz size cevap vermek durumundalar. Eğer olumsuz sonuc alirsaniz üst makama yaziyi tekrar yazmalisiniz
Kolayliklar dilerim.

BBNET
Geri