Kazanım süresini yıllık planda değiştirebilir miyiz?

Kodla Büyü

earl

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
1000225972.webp

Arkadaşlar NTP dersinde veri tabanı işlemleri konusunu yıllık planda 90 saat değil de atıyorum 60 saate sığdırsak olur mu? Tabi arta kalan 30 saati önceki konularla dolduracağım. Yani toplam saat değişmeyecek. Bizim öğrenciler veritabanı konusunu hiç anlamaz. O yüzden diğer konuları daha uzun sürede anlatmak istiyorum.

resmî anlamda yapılamaz hocam...kağıt üzerinde kurallara uyun diğer türlü kendiniz ayarlayın

resmî anlamda yapılamaz hocam...kağıt üzerinde kurallara uyun diğer türlü kendiniz ayarlayın
esneme yapamaz mıyım yani hocam hiç. her okulun öğrenci profili, öğrenci düzeyleri, imkanlar vs.. farklı sonuçta. ben konuyu kaldırmayıp sadece 90 saatte değil daha az sürede anlatmış olacağım. diğer konulara daha fazla yer vermiş olacağım.

öğretim programı esneklikten bahsediyor esneklik derken ne olduğundan bahsetmiyor benim anladığım : hiç bir şeyi değiştirmeyin çünkü ülkenin tüm okulları aynı zaten o yüzden ortak sınav yapıyoruz hatta sınav haftasına sıkıştırıyoruz üniversite gibi. kamu yönetimi bakanlığı...

Ekli dosyayı görüntüle 83001
Arkadaşlar NTP dersinde veri tabanı işlemleri konusunu yıllık planda 90 saat değil de atıyorum 60 saate sığdırsak olur mu? Tabi arta kalan 30 saati önceki konularla dolduracağım. Yani toplam saat değişmeyecek. Bizim öğrenciler veritabanı konusunu hiç anlamaz. O yüzden diğer konuları daha uzun sürede anlatmak istiyorum.
eğer konuyu hiç anlamazlar diye düşünüyorsanız ki veri tabanı konusu önemli bir konudur, ders saatini azaltacağınıza arttırmanız gerekmez mi?

ilksms
Geri