Kayseri Develi de çalışan var mı?

Kodla Büyü

mahmutemre2211

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba,

Develi' de 2 okul var yazabileceğim, acaba bunlarda BTR var mı bilginiz var mı acaba?

Şahmelik Ortaokulu
Sindelhöyük Fatih Ortaokulu

Teşekkür ederim

ben çalışmadım ama Develiliyim. İkisi de tam merkezi değil develinin. çok uzakta değil, 15- 20 dakika sürecek yerler diye biliyorum

Ben varım hocam. Sindelhöyüklüyüm. Develi merkezde çalışıyom. Develinin köyleri zorunlu hizmete girdi. Daha fazla bilgi istersen sorabilirsin.

Karasever hocam ben de kulpaklıyım. Yazmayı düsünüyorum da bilisim sınıfı var mı o okullarda. BTR icin soruyorum.

Develi merkezde liselerde btr yokken bt sınıfı olsun olmasın sindelhoyuk te görevlendirme yapacaklarını sanmam...

Cevaplar için teşekkür ederim. Hanım da anasınıfı öğretmeni, zaten tyin çıkarsa develide otururuz, Kayseride baba evi var haftasonu oralarda takılırız :)

Hocalarım develi nasıldır genel olarak. Eğitim, sağlık, alışveriş , kiralar, aile için vakit geçirilebilecek alanlar v.b.

65 puanla isteyeceğim bende. Merkezdeki Ayhan Yıldırım Anadolu Lisesi ile Mehmet Akif Ersoy ortaokulu nasıldır.

İhtimal düşük ama deneyelim bakalım. Eşim matematikten isteyecek bu okullar hakkında sıralamayı nasıl yapabiliriz. Okulları bilen var mı? Kışın ulaşım sorunu oluyor mu?
Ayvazhacı Ortaokulu
Bakırdağ Ortaokulu
Çayırözü Ortaokulu
Epçe Ortaokulu
Gümüşören Ortaokulu
Hacı Kemal Kaman Ortaokulu
Kabaklı Hacı Ömer Soytürk Ortaokulu
Sindelhöyük Fatih Ortaokulu
Soysallı Şükrü Somuncu Ortaokulu

En iyisi sindelhoyuk tür ulaşım için 12 km ovanin ortasında... Düz yol... anayola 3-5 km....

Develiliyim hatta develi lisesinden ilk böte ye giden kişiyim. (gitmesem iyiydi o ayrı) meslek lisesinden daha önce giden olmuş olabilir.
15 yıldır orada yaşamıyorum develinin sosyal imkanını filan sormuşlar eskiden böyle bir şey yoktu. Sağlık hizmetlerinin ise geliştiğini söyleyebilirim.
Gidecek arkadaşlara hayırlı olsun

BBNET
Geri