Kaymakamlık İçin Portal

Kodla Büyü

melek24

Üye
Mrb arkadaşlar kaymakam bey beni çağırdı kaymakamlık için yeni bir site yapmamı istedi.Yeni mezun olduğumdan pek bilmiyorum elinde önce yapanlar varsa bu işi paylaşabilir mi acaba?

İç işleri bakanlığının kaymakamlık ve valilik siteleri için hazır portalı var diye biliyorum hocam biraz araştırırsanız detaylarına ulaşabilirsiniz.

bilgogr51' Alıntı:
İç işleri bakanlığının kaymakamlık ve valilik siteleri için hazır portalı var diye biliyorum hocam biraz araştırırsanız detaylarına ulaşabilirsiniz.
Linklerini verebilir misiniz hocam ? Saygılar.

Linkleri bilmiyorum hocam daha önce hiç araştırmadım sadece böyle bir portal olduğunu biliyorum o kadar forumdada olması lazım konu

gıcık oluyorum bu duruma :x
siz öğretmensiniz değil mi? ne işiniz var kaymakamlığın sitesi ile, bir de isayı beğenmiyormuş. yok ben kaymakama karşı çıkmam derseniz isayı yapın. yazmışsınız zaten yeni mezunum pek bilmiyorum diye. aynısını kaymakama da söyleyin.

kaymakamlık sitesi yapmanın bt öğretmeninin görevi olmadığını ne zaman bizim meslektaşlarımız öğrenecek acaba?

Bence HTML ile üst,alt,sol ve sağ bloklar oluştur içine asp ile haber verisi çek.Hazır bir sistemim olsa gönderirdim ama joomla çabuk hackleniyor diye biliyorum

Kesinlikle ISAY kullanın aksi takdirde kısa bir süre sonra bu sisteme geçmek zorunda kalabilirsiniz. Ben yapmıştım kaymakamlığa güzel bir site fakat yazı işleri müdürü çağırdı hocam ISAY' a geçmemiz gerekiyormuş dedi. Benim tayında çıkınca tmm hallederiz dedim öyle kaldı. Yalnız orda kalsam taşıttıracaklardı. Ama şunu söyleyim süper oldu bu ISAY neden derseniz her kaymakam ve siteye bakan bilgisayarcı arkadaş değiştiğinde kaymakamlığı siteside değişiyordu. ISAY umarım bunları ortadan kaldıracak herkes rahat edecek. Herkese iyi çalışmalar iyi günler

Bende şimdi inceledim İSAY çok yararlı bir proje olmuş. Artık bu işlerle uğraşan arkadaşlarımızında yükü bir hayli hafiflemiş olur. Hemde yeni bir kaymakam gelip size yeni bir site yap diyemez. Çünkü içişleri bakanlı "İSAY kullanın" diyor. :+1:

yuci81' Alıntı:
kaymakamlık sitesi yapmanın bt öğretmeninin görevi olmadığını ne zaman bizim meslektaşlarımız öğrenecek acaba?
Ülkemizde emir vermek, sorun çözmek olarak algılandığından, hiçbir zaman.

isay projesini kullan bak keyfine 1 günde sistem hazırdır. Yasal zorunluluk ta var dersin olur biter.

BBNET
Geri