Kaymakam ilçe genelinde yapılan faaliyet resimlerini yayınla

Kodla Büyü

ogretmenokan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kaymakam ilçe genelinde yapılan faaliyet resimlerini haber olarak yayınlamamı istedi.Resimlerin sırayla kayması gerekiyor 50 adet resim ne önerirsiniz nasıl yapalım uygun bir örneği paylaşabilir misiniz

Öğretmen ne iş yapıyor ki sorusunu aklıma getirdiniz.Hayır bir artısı yok amelelikten başka.
Önereceğiniz bir şey var mı?

Hocam benim kullandığım birşeyler varda cidden ek ödeme yapmıyorlarsa sizinlede paylaşmak istemiyorum. Yapılan her işin bir hakkı olmalı.

pneuma_ex' Alıntı:
Hocam benim kullandığım birşeyler varda cidden ek ödeme yapmıyorlarsa sizinlede paylaşmak istemiyorum. Yapılan her işin bir hakkı olmalı.

Hocam kaymakam kendisi önermedikten sonra adamın isteyecek hali yok ya :D Valla isteyebilirse ne mutlu :D

proshow la vıdeo yap bas gıtsın marquede mantıklı aslında hıc emek harcamazsınız bende ılcenın sıtesını sandece duyuruları guncel yaptım sube mudurunun ısmı bıle yok sıtede benım ısım degıl sonucta resmı yazı olmadan karısmayın hocam resmı yazı yazsın kaymakam

http://picasa.google.com
1 GB Google alanı size yeterli olur, programı yardımıyla resimlerinizi çok kolay yükleyebilirsiniz, direk kategoriler için embedleride otomatik veriyor oto slide içinde kullanabilirsiniz, detaylı kullanımı forumda vardı

kolay gelsin...

slideshowzilla programı var basit ve kullanışlı bir program. proshow gold var çok daha ayrıntılı ama daha profesyonel çalışmalar için. veya en basiti movie maker var windows'un kendisinde :)

kolay gelsin

eyvallah resim göründüğünde üzerinde resimle ilgili açıklama da görünmeli flash iyi gibi ama daha kullanışlı bişey var mı ? Ek görevde olsa devlet işi olunca ücret istemek mantıksızlık bence.

pneuma_ex' Alıntı:
Size katılıyorum,
Nasıl olsa öğretmen şammar oğlanı seste çıkaramıyor vurun abalıya.

hasari' Alıntı:
pneuma_ex' Alıntı:
Size katılıyorum,
Nasıl olsa öğretmen şammar oğlanı seste çıkaramıyor vurun abalıya.

İstenilen şey emir değildi rica etmişti.Bizim kaymakam astık kestik biri değil onun için uğraş veriyorum.Akşamdan beri fotoğrafları tek tek fotoshopladım gene de fikir verdiniz teşekkür ederim.

fluent' Alıntı:
pneuma_ex' Alıntı:

Hocam kaymakam kendisi önermedikten sonra adamın isteyecek hali yok ya :D Valla isteyebilirse ne mutlu :D

Hocam hatırlarmısınız bilmem 2007-2008 yıllarında KİEM diye bir saçmalık çıkardılar ortaya. Şimdiki Okullar Hayat bulsun projesinin ilk versiyonu. Kamu İnternet Erişim Merkezi(KİEM) amaçları okul kapandığında sokaktan geçen adama kim olursa olsun saat 5e kadar bilgisayar sınıfını açık tutmamızdı. Şube müdürü çağırdı odasına böyle böyle bir olay var çalışmanız isteniyor 5e kadar. O zaman çalıştığım ilçede 5 bilgisayarcıda bunu kabul etmedik ek ödeme yapılacaksa olur felan dedik. Sonra yine çağırdı bizi kaymakamlık emri var yapacaksınız felan diyor. Bizde hepimiz ayrı ayrı dilekçe yazdık aynı konuyla ilgili ek ödeme talep ettik verilmeyecekse bunu yapmayacağımızı bildirdik. Sonuçta biz birlik olduğumuz için o günden sonra ses kesildi ama aramızdan 3 kişi yapıp 2 kişi yapmasaydı o 2 kişinin başını ağrıtırlardı :)

Kıssadan hisse hak verilmez alınır verilen her işi nasıl olsa görevim diye alırsanız sonrada sesiniz çıkmaz. Bu ülkedede çalışanı daha çok çalıştırırlar konuyu dağıttığım için kusura bakmasın muallim79

nivo slider'ı deneyebilirsiniz. ya da jquery ile yapılmış slayt scriptlerini incelemenizi tavsiye ederim.

pneuma_ex' Alıntı:
fluent' Alıntı:
pneuma_ex' Alıntı:

Hocam hatırlarmısınız bilmem 2007-2008 yıllarında KİEM diye bir saçmalık çıkardılar ortaya. Şimdiki Okullar Hayat bulsun projesinin ilk versiyonu. Kamu İnternet Erişim Merkezi(KİEM) amaçları okul kapandığında sokaktan geçen adama kim olursa olsun saat 5e kadar bilgisayar sınıfını açık tutmamızdı. Şube müdürü çağırdı odasına böyle böyle bir olay var çalışmanız isteniyor 5e kadar. O zaman çalıştığım ilçede 5 bilgisayarcıda bunu kabul etmedik ek ödeme yapılacaksa olur felan dedik. Sonra yine çağırdı bizi kaymakamlık emri var yapacaksınız felan diyor. Bizde hepimiz ayrı ayrı dilekçe yazdık aynı konuyla ilgili ek ödeme talep ettik verilmeyecekse bunu yapmayacağımızı bildirdik. Sonuçta biz birlik olduğumuz için o günden sonra ses kesildi ama aramızdan 3 kişi yapıp 2 kişi yapmasaydı o 2 kişinin başını ağrıtırlardı :)

Kıssadan hisse hak verilmez alınır verilen her işi nasıl olsa görevim diye alırsanız sonrada sesiniz çıkmaz. Bu ülkedede çalışanı daha çok çalıştırırlar konuyu dağıttığım için kusura bakmasın muallim79

Peki hocam şunu merak etdiğim için soruyorum; Kaymakama ne desin bana bunu resmi yazıyla bildirmezsen yapmam veya para verirseniz yaparımmı diyecek? Ne demeliki kaymakan geri adım atmalı..

BBNET
Geri