B bormut Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 316 21 Şubat 2011 #1 Mrb arkadaşlar filmlerin sonunda ki gibi derinlemesine kayan yazıları ulead proğramında yapabilirmiyiz. veya başka önerebileceğiniz proğram var mı ? teşekkürler.
Mrb arkadaşlar filmlerin sonunda ki gibi derinlemesine kayan yazıları ulead proğramında yapabilirmiyiz. veya başka önerebileceğiniz proğram var mı ? teşekkürler.
B bormut Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 316 22 Şubat 2011 #2 yok mu şöle güzel video düzenleme proğramı bilen dostlar.................
ilon Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,078 22 Şubat 2011 #3 uleadda fly efekti seçeneğiyle yapabilirsiniz derinlemesine olmaz belki ama asğıdan yukarı doğru kayar...
uleadda fly efekti seçeneğiyle yapabilirsiniz derinlemesine olmaz belki ama asğıdan yukarı doğru kayar...
E eses Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 853 8 Mart 2011 #5 2 gündür arıyorum ben de ne zormuş yaa..okuma metnini aşağıdan yukarı doğru film sonlarındaki gibi kaymasını istiyorum..yardımcı olur musunuz?
2 gündür arıyorum ben de ne zormuş yaa..okuma metnini aşağıdan yukarı doğru film sonlarındaki gibi kaymasını istiyorum..yardımcı olur musunuz?