kayıt kabul komisyonu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kade38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

kade38

Üye
arkadaşlar haftaya okulun kayıt kabul komisyonuna görevlendirilmişler. kayıt kabul komisyonundan ücret alınıyor mu? bir arkadaşım 3 saat alındığını söyledi ama müdürümüz ücret alamazsınız dedi. bilgisi olan var mı?

ek ders yönetmeliğinin 19. maddesinde şöyle yazıyor:
Her derece ve türdeki örgün ve yaygın eğitim kurumları öğretmenlerine çeşitli mevzuatla verilen kurul ve komisyon üyeliği görevinin yarıyıl ve yaz tatillerinde de devam etmesi halinde bu görevler, yarıyıl ve yaz tatiliyle sınırlı olmak ve fiilen görev yapılmak kaydıyla ek ders görevinden sayılır ve karşılığında her gün için 3 saat ek ders ücreti ödenir.
altını çizdiğim kısım eylül ayını kapsar mı?

2012-2013 eğitim-öğretim yılı 17 eylülde başlayacağına göre yaz tatili kapsamında düşünülemez mi?

vala formatorluk isi olmazsa bundan sonra bu tip hic bir ise gitmeyecegim bt ogretmeni arkadaslara da tavsiyem gitmesinler kiymeitimizi bilmiyorlarsa kendileri yapsinlar.

27-31 ağustos arası komisyonda görevliydim yarıyyıl tatiline girdiği için 3 saat ek ders yazıldı.
7 eylüldeki komisyondaki görevli arkadaşlara ek ders yazılmayacak.1 eylül tarihi itibari ile öğretmeni resmi çalışma takvimi başlamıştır.

kade38' Alıntı:
2012-2013 eğitim-öğretim yılı 17 eylülde başlayacağına göre yaz tatili kapsamında düşünülemez mi?
Sn. Hocam kayserilimisiniz
Yaz tatili yarıyıl kavramı açık ve net olarak çeşitli yönetmeliklerde belirtilmiştir.
Özet olarak (istisna durmlar vardır ;sınavların geç bitmesi gibi) 1 Temmuz - 1 Eylül yaz taili ; yarıyıl tatili her yıl çalışama takviminde belirtilen tarih
Kolay gelsin

BBNET
Geri