G girdab Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 597 9 Haziran 2008 #1 http://www.paylascan.com/?link=detay&ids=4607
A aakcakaza Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,466 9 Haziran 2008 #2 Ben kasper kullanmıyorum ama kullananalar icin super bisey denemek lazim, tesekkurler hocam!
osiris Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,113 9 Haziran 2008 #6 osiris' Alıntı: bu hangi sürümleri için dostum? Genişletmek için tıkla ... girdağ hocam orda mısın?
thegardener Site Gezgini Mesajlar 98 9 Haziran 2008 #7 osiris' Alıntı: osiris' Alıntı: bu hangi sürümleri için dostum? Genişletmek için tıkla ... girdağ hocam orda mısın? Genişletmek için tıkla ... kaspersky 7.0 internet security icin sanirim. ben simdi deneyecegim. farkli bir yontem kullaniyorum. ama bu ddaha guzele benziyor
osiris' Alıntı: osiris' Alıntı: bu hangi sürümleri için dostum? Genişletmek için tıkla ... girdağ hocam orda mısın? Genişletmek için tıkla ... kaspersky 7.0 internet security icin sanirim. ben simdi deneyecegim. farkli bir yontem kullaniyorum. ama bu ddaha guzele benziyor
R rizarikan79 Site Gezgini Mesajlar 85 9 Haziran 2008 #8 trial reset var zaten. gerçi yakında onunda çaresi bulur kaspersky
belkiran Üye Mesajlar 9 19 Eylül 2009 #9 Re: KASPERSKY KEYLERİNİZ ARTIK KARA LİSTEDE OLMAYACAK BLOKLANAMA bunun 8.0 için olanı yok mu hocam :idea: :+1:
Re: KASPERSKY KEYLERİNİZ ARTIK KARA LİSTEDE OLMAYACAK BLOKLANAMA bunun 8.0 için olanı yok mu hocam :idea: :+1:
gringo Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 999 19 Eylül 2009 #10 Re: KASPERSKY KEYLERİNİZ ARTIK KARA LİSTEDE OLMAYACAK BLOKLANAMA Boşverin drive vaccine var.sisteminize hamallık yaptırmayın.Virüs denen birşey yokki Antivirüs olsun.
Re: KASPERSKY KEYLERİNİZ ARTIK KARA LİSTEDE OLMAYACAK BLOKLANAMA Boşverin drive vaccine var.sisteminize hamallık yaptırmayın.Virüs denen birşey yokki Antivirüs olsun.