360 TS nin 2015 versiyonu. Haliyle güncel versiyondan çok hafif ve reklamsız. Bunu kurup sadece veri tabanını güncelleyin uygulamayı yükseltmeyin. Otomatik güncellemeyi kapatın. Dua edersiniz inşallah.Total security 360 çok reklam var diyorlar, öylemi birde pcden kaldırması zor diyorlar
sağolasın hocam, arşive attım360 TS nin 2015 versiyonu. Haliyle güncel versiyondan çok hafif ve reklamsız. Bunu kurup sadece veri tabanını güncelleyin uygulamayı yükseltmeyin. Otomatik güncellemeyi kapatın. Dua edersiniz inşallah.
Hocam burayı boşaltırsam otomatik yeni versiyon güncellemiyor değil mi?360 TS nin 2015 versiyonu. Haliyle güncel versiyondan çok hafif ve reklamsız. Bunu kurup sadece veri tabanını güncelleyin uygulamayı yükseltmeyin. Otomatik güncellemeyi kapatın. Dua edersiniz inşallah.
Güncellemiyor hocam.Hocam burayı boşaltırsam otomatik yeni versiyon güncellemiyor değil mi?
24H3 ya da 25H2 ye bir çoğu kurulamıyor acaba bunu denediniz mi360 TS nin 2015 versiyonu. Haliyle güncel versiyondan çok hafif ve reklamsız. Bunu kurup sadece veri tabanını güncelleyin uygulamayı yükseltmeyin. Otomatik güncellemeyi kapatın. Dua edersiniz inşallah.
Denemedim hocam. Sorun olabilir belki. Denemek lazım. Windows 10 da sorun yok.24H3 ya da 25H2 ye bir çoğu kurulamıyor acaba bunu denediniz mi
Hocam 20 cihazlık premiumu 1100₺ aslında organize olabilsek cihaz başı 55 ₺ yapıyor bedava yani. Daha önce almıştım. Kaspersky çok iyi gerçekten.Tavsiyeleriniz nedir ? Aslında kasperskydan çok memnundum![]()
hocam, antirürüsü yenide kurunca antivirüs bana pop up kampanya ile kaspersky plus 199 liraya aldım.1 yıl vpnde var.Hocam 20 cihazlık premiumu 1100₺ aslında organize olabilsek cihaz başı 55 ₺ yapıyor bedava yani. Daha önce almıştım. Kaspersky çok iyi gerçekten.