Kaskom Fazla çıkıyor sanki.Sizde durum ne?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SoftGe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

SoftGe

Süper Üye
Süper Üye
Merhabalar
2008 Honda Civic OV(LPG Li) araç,
ehliyet 2005 yılı yaş>30,
kaskoda 3. yıl doldu %50 hasarsızlık indirimi de yapıyorlar(nasıl indirimse)(Hasar kaza yok trafik cezası bile yok)
plaka 27 ikamet 06
900-1000 TL(axa, ak, alianz) hatta anadolu sigorta 1100 liralara çıktı. geçen yıl ak sigortadan 1060 a yapmıştım.
beklediğimden fazla gibi sizlerde durum nedir arkadaşlar.

2007 honda ov lpg
2010 ehliyet
kasko 1.yıl ındırım yok
plaka 05 ıkamet amasya
1400tl axa
ekstra kaza ücretleri artırıldı

Ankara, +60 yaş, 2011 Civic Elegance+LPG 2012'den beri kaza yok, Axa Lacivert kasko (normal kaskodan tek farkı yetkili servisi kullanamamak) = 600 TL.

anathema' Alıntı:
mutlu112' Alıntı:
anathema' Alıntı:
hocam generali hakkında bazı sıkıntılar duydum kazdan sonra muhattap bulmak zor oluyormus. ama makul fiyat önerdiler

Hmm, o kadarını bilemiyorum. ama kendiminkini cuma günü yaptırdım. en uygun fiyatı orası veriyor.
en uygun fiyatı onlar veriyor 600 TL gibi bişey çıkmıştı ama bu seferde insan huylanıyor
diğerlerinin ortalamasının çok altında fiyat veriyor ucuz etin etin yahnisine dönmesin iş.
kasko kötü günde lazım

2014 ağustos da yaptırdım 2014 sıfır ww golf 1.2 1 senedir kaza yok ehliyet 2010,yaş 29 900 tl civarıydı

halk sigortadan da fiyat alın hocam.İki senedir bana diğerlerine göre 300-400 daha ucuza geliyor.

Denk gekdikce yaziyorum, generallinin sitesinden internet üzerinden teklif alin sigortacilara gore baya uygun cikariyor. Istediginiz teminatlari ekleyerek kaskonuzun neyi kapsayip kapsamadigini tam anlamiyla gorebiliyorsunuz.
Trafik sigortasida sigortacilara gore uygun cikiyor, ucretsiz cekici hizmetide var.

kendir_li' Alıntı:
Denk gekdikce yaziyorum, generallinin sitesinden internet üzerinden teklif alin sigortacilara gore baya uygun cikariyor. Istediginiz teminatlari ekleyerek kaskonuzun neyi kapsayip kapsamadigini tam anlamiyla gorebiliyorsunuz.
Trafik sigortasida sigortacilara gore uygun cikiyor, ucretsiz cekici hizmetide var.
kasko yaptırırken neleri kapsadığına mı dikkat edeceğiz. ben de yaptırmayı düşünüyorum da, ilk olacak. Nelere dikkat etmeliyiz?

Arabam 2008 astra enjoy. Ehliyet 2004 tarihli ve 32 yaşındayım. araç kayseri plaka ikamet niğde. 2. yılında %30 indirim ile 910 lira oldu. Axadan mavi kasko. axanın en geniş sigortası.
bence bu aralar kaskolar fazla

1 kaza durumunda tamirin yetkili serviste mi ozel servistemi yapilacagi, genelde sigortaciya yetkili servisle anlasmaniz varmi denilir o da var der ama sizin pilicenizde ozel servis sarti vardir.
2 Aracin pert olmasi durumunda o anki piyasa degerimi yoksa kasko degerimi odenecek.
3 Cam hasari durumunda orjinal cam degisimi hasari bozmadan saglaniyor mu?
4 mini onarim kullanildiginda hasarsizlik indirimi baska firmaya gecince bozulacak mi
5 kaza durumunda ikame arac verme olayi nasil?
Aklima gelenler bunlar.

Kasko firmaları fiyatı düşük çıkarmak için üç kağıt yapabiliyor. benim aracım focus dizel titanium(44.900 TL kasko değeri) sigortacı benzinli trend (33.000 TL kasko değeri) göstermişti. bu konuda dikkat edin üç kuruş ucuz diye poliçeyi tam okumadan iş yapmayın.

2007 megane dizel yaş 36 , 15 plaka, %60 indirim+ Öğretmen indirimi , grupama sigorta, ön ,yan ve kelebek camları dahil kırılmada değişimde kasko delinmiyor. Arka stop lambaları kırılması da kaskoyu delmiyor. 1000 tl kadar anahtar güvencesi. Gerisini bilmiyorum policeyi kuzenim düzenledi. Antalyada isteyenlere numarasını veririm arayıp fiyat alabilirler.
Burdurda aynı sigorta şirketi önceden kasko yaptırdığım sigortacı 750 tl fiyat çıkarttı. Kuzen antalyadan 450 tl fiyat verdi. ona yaptırdım

diğerleri ile emsal teminatlarda en uygun ray sigorta verdi 811 TL
köklü bir kurum olduğunu söylüyorlar ama önemli olan bir diğer unsur da sigortacı.
eğer sigortacınız aktif biri ise daha etkili olur. servisler üzerinde etkili sigortacılar kaza anında çok yardımcı olabiliyor.
bu yüzden fiyat kadar kurumsallaşmış bir yer de önemli.
Kaza anında zaten aklınız başınızda olmuyor size doğru düzgün yol gösteren biri olması lazım

BBNET
Geri