KASKO ve SİGORTA...

Kodla Büyü

EynelMefer

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
http://www.sigortam.net/
bu site hakkında bilgisi olan varmı?

hangi kasko yu önerirsiniz, hangisini önermezsiniz?
haftaya kaskom bitiyor yenilemek istiyorum, bilgi ve tecrübelerimizi paylaşalım (mı)...

istanbul plakanın ne avantajı var?eşime satış yapsam plakayı değiştirsem daha mı karlı olacak?

Hocam ben Anadolu Sigorta ve Kasko kullanıyorum çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim. Bunun dışında Axa olabilir,Ak Kasko olabilir,Gruopma olabilir ki çok pahalıdır. Ama Avivaya yaklaşma :)

evet en hesaplısı o çıkıyor şuan...anadolu nun ttnet indirim ve öğretmen indirimi de varmış yüzde 10 indirim oluyor...

sitenin bir avantajı olarakta, sizin referansınızla olan her kasko ve sigortadan yüzde 5 pay alıyorsunuz...
ama işte internetten ne kadar güvenebilecez, prosedür işleri olacaktır , evrakları kargo ile gönderiyorlarmış ama bilemedim işte...

hocam aracının servisine danış.oradan yaptırmak zorunda değilsin. anlaşmalı oldukları sigortya şirketlerini öğren. onlardan birine yaptır.sonra başın ağrımasın....

kasko poliçeni incele ve full olarak yaptırdıktan sonra dandik şirketler hariç hangisine yaptırırsan yaptır farketmez. geçen sene %40 memursen indirimi ile sekerbank sigortaya yaptırdım, bu şubatta hasar oldu. servis anlaşması yokmuş 50 TLye vekalet verince haloluyor...

Hocam poliçende dikaket et muafiyet olmasın. Muafiyetsiz olsun.. Anadolu kasko kendi özel servisleri var tüm illerde var Auto King veya istediğin başka bir yerdede yaptırabiliyorsun.

hocam ben aracıma sigortam net aracılığıyla anadolu sigortadan kasko yaptırmıştım.
ineternet üzerinden olmasının bi sakıncası yok, evraklar eve geldi, kaza vs olduğunda sıkıntı çıkmadı. sigortam netin normal bir acenteden farkı farklı firmalardan da fiyat alabilmesi onun haricinde farklı kredi kartına taksit olayı olabiliyor.
Normal bi acenteden de fiyat alınız, karşılaştırın işinize geleni alın bence.
Sigortam.net ile yaşadığım tek sıkıntı şu oldu trafik sigortasını da yaptırmak istediğimde sorun çıktı o konuda çok yardımcı olamadılar. bende tamamen vazgeçtim. axa acentesinden trafik sigortssını sorunsuz yaptırdım.

anadolu siorta en uygun çıktı bende. birazda pazarlık et. acentaların indirim yapma hakkıda var

ben 3 yıldır sigortam net ile çalışıyorum benım yaşadığım yer küçük bir yer bütün sigorta şirketleri yok sigortam netten aradılar sendika indirimi falan varmış bazı sigortaların onları falan yaptılar burada 1150 çıkan araç sigortam netten 890 a yaptılar 2 gün sonrada poliçe kargo ile elime ulaştı.

anadolu kasko + axa sigorta = 882 (10 taksit) + 268 (ist plaka 6 taksit)
detaylara göre değerler değişiyor tabiki ama bana da uygun geldi ve sigortam.net ten az önce yaptık, ,inş kimse kaskosunu deldirmez :)

Metehan' Alıntı:
Hocam ben Anadolu Sigorta ve Kasko kullanıyorum çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim. Bunun dışında Axa olabilir,Ak Kasko olabilir,Gruopma olabilir ki çok pahalıdır. Ama Avivaya yaklaşma :)
niye hocam? ben avivaya yaptırdım. yeni 23.500 kasko değerini full kasko 900 oldu.2005 model astra elegance. ama dikkat edin bazı kaskolar anahtarı vs kapsamıyor.anahtar kaybolmasını falanda eklettirin ne olur olmaz.

Ben Yapı Kredi kaskodan yaptırdım %40 indirimli,560 TL ye,maksimum kasko.aracımın değeri 26 bin TL.

BBNET
Geri