Kasko ücretleri ?

Kodla Büyü

firtuna61

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar 2006 model hyundai getz otomobil sahibiyim aracıma full kasko yaptırmak istiyorum ama çok yüksek fiyat çektiler en düşük 1150 lira falan istiyorlar.

normali ne kadardır bu kaskonun daha önce hiç yaptırmadığım için pek bir bilgim yok yardımcı olabilir misiniz ?

5327432238 hocam bu numarayı arayın ben 2008 accent erayı 750 tl ye full kasko yaptırdım. ( halk sigorta çok avantajlı ) enazından bi fiyat alın

hocam bence bu işler telefonda olmaz. telefonda verilen fiyatla yüzyüze verilen fiyat çok farlı oluyor. en azında pazarlık yapabiliyorsunuz. benim 2006 focuz dizel. 850 ye sonraki sene 650 ye bu senede 2 ay önce 570 e yaptım tabi hasarsızlık indirimide var.

firtuna61' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar 2006 model hyundai getz otomobil sahibiyim aracıma full kasko yaptırmak istiyorum ama çok yüksek fiyat çektiler en düşük 1150 lira falan istiyorlar.

normali ne kadardır bu kaskonun daha önce hiç yaptırmadığım için pek bir bilgim yok yardımcı olabilir misiniz ?

2005 getz full kasko 580 tl (2 yıllık hasarsızlık indirimim var)

sana söylenen fiyat bence yüksek birkaç farklı yere hesaplattır

kaskonun neleri kapsadığı önemli fiyat kapsama göre değişebiliyor

ya vay arkadaş ben hasarsızlık indirimi olmadan ilk kaskonun 750 tl ye yapıldığını söylüyorum hem de full kasko arkadaşlar siz 580 600 gibi bi parayaya 30 hasarsızlık inidirimi almış haline verilen fiyatı yazmışsınız 750 tl yi de % 30 indirin kıyslayın

1- yaşınız
2- aracın tescil edildiği il
3- adınıza daha önce hiç kasko yapıldı mı ?

------------------------------------

Aynı aracı siz götürün kaskoya 1000 denilirse;
Başka bir kişi gitti ise eğer; adona daha önce kasko olan fiyat 800 düşer...

Yaş 23 daha önce kasko yapılmadı ve aday öğretmenim sendikam yok yani henüz o yüzden fiyatlar çok yukarda

BBNET
Geri