Kasim ara tatilde okuldami olacagiz

Kodla Büyü
Evet. Geçen sene, bu sene için, okulda yapılacağını söylediler.
Sanmıyorum ama uzaktan olması için bakanlığın karar alması gerekiyor. Bu konuda isteksizler.

O zaman bi' gelsin hocam ya. Aceleniz ne? Şimdiden başlayıp oraları düşünüyorsanız bitmez bu askerlik.

Kasım ayında gribal enfeksiyonlar artacaktır. Sendikalar da bastırır uzaktan eğitime döner. At fava bekle. :)

Kasım ayında gribal enfeksiyonlar artacaktır. Sendikalar da bastırır uzaktan eğitime döner. At fava bekle. :)
Medya herşeyi haber olsun diye abartıp ALGI YAPIP pinpirikli yapıyor gibi. Zaten corona pandemisinde herkesi aşırı korkutup zararlı gen terapisi sıvılarını yaptırdılar.
Sanki yıllar önce de sonbaharda insanlar grip olmuyordu. Her sene olağan olan birşeyi bahane göstermeye gerek yok. İnsanı aciz gösteriyorlar bir de.

70 tane öğretmeni toplayacaklar okula, kalorifer yakacaklar, elektrik harcayacaklar, yakıt masrafı vs vs. peki ne için, okula gel videoları okulda izle, iyi bişey yapılacağını bilsem koşa koşa giderim ama tamamen boş iş.

gelişmiş ülkelerde adamlar 10 yıllık planlar yapıyorlar... bizim 1 ay sonramız net değil:) kervan yolda düzülür mantığı?

Yeni müfredat için eğitimler olabilir ara tatilde, sonuçta tüm öğretmenler kademe kademe değişen ( değiştiyse ) müfredat eğitimlerine alınacaklar.

Sene başında eğitim öğretim yılı programı açıklandığında, ara tatillerde öğretmenin programını da yazsalar hallolacak mesele de işte :)
uçu açık kalsın o zaman bakarız diyorlar herhalde :D

1000056194.webp

Biz btr olarak ara tatilde okula gitmek zorunda mıyız arkadaşlar bilginiz var mı? Herkes evdeyken okulda olmak çok can sıkıcı herhangi bir iş de olmuyor öğrenci öğretmen yokken

Bizim ilde btrlerle toplantı yapıldı ve ara tatilde okulda olacaksınız görevlendirmeniz dönemlik, ara tatili de kapsıyor dendi il formatörümüz tarafından bu sebeple soruyorum sayın hocalarım herhangi bir madde var mı yönetmelikte? verdiğiniz alaycı cevaplara karşılık sizleri de umarım çağırırlar da ben de dert yanmanızla sizin gibi alay ederim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bizim ilde btrlerle toplantı yapıldı ve ara tatilde okulda olacaksınız görevlendirmeniz dönemlik, ara tatili de kapsıyor dendi il formatörümüz tarafından bu sebeple soruyorum sayın hocalarım herhangi bir madde var mı yönetmelikte? verdiğiniz alaycı cevaplara karşılık sizleri de umarım çağırırlar da ben de dert yanmanızla sizin gibi alay ederim
Bir yerde yazmıyor hocam dönem başında okulda olacaksınız dendiği için valilik olurunu okulda olacak şekilde almışlardır o yüzden bu şekilde söylüyorlar valilik olurunu değiştirmek istemiyorlar yani malum bir sürü iş yazı yazılacak gönderilecek yorulurlar falan.... okulunuza söyleyin ben gelmeyeyim siz de bana normal seminer ücreti ödeyin diye çoğu okul tamam der sıkıntı yapmaz...

Son düzenleme:
Bir yerde yazmıyor hocam dönem başında okulda olacaksınız dendiği için valilik olurunu okulda olacak şekilde almışlardır o yğzden bu şekilde söylüyorlar valilik olurunu değiştirmek istimiyorlar yani malum bir sürü iş yazı yazılacak gönderilecek yorulurlar falan.... okulunuz söyleyin ben gelmeyeyim siz de bana normal seminer ücreti ödeyin diye çoğu okul tamam der sıkıntı yapmaz...
Teşekkür ederim hocam düzgün cevabınız için

Bir yerde yazmıyor hocam dönem başında okulda olacaksınız dendiği için valilik olurunu okulda olacak şekilde almışlardır o yğzden bu şekilde söylüyorlar valilik olurunu değiştirmek istimiyorlar yani malum bir sürü iş yazı yazılacak gönderilecek yorulurlar falan.... okulunuz söyleyin ben gelmeyeyim siz de bana normal seminer ücreti ödeyin diye çoğu okul tamam der sıkıntı yapmaz...
Daha önce yaptım ve hala yapan arkadaşlarım var. İl koordinatörü toplantılarda şunu dedi. Tatillerde okula gitmeyeceksiniz. Btr ücreti ödenmeyecek.

Btr görevlendirme esasları 11. Maddede;
Fatih Projesi BT Rehberliği görevi valilik onayı ile her yıl I. ve II. öğretim dönemi olmak üzere yılda iki kez yapılacaktır. Yarıyıl ve yaz tatillerinde görevlendirme yapılmayacaktır. Fatih Projesi BT Rehberliği görevi eğitim öğretimin yapıldığı saatlerde yapılacak, her bir devre için (Sabah-Öğle) ayrı öğretmen
görevlendirilebilecektir.
Diyor.

Fatih Projesi BT Rehberliği görevi eğitim öğretimin yapıldığı saatlerde yapılacak, İfadesi okulda öğrenci varken demek. Yazılı olarak okula geldi bu bilgiler.

Son düzenleme:
Daha önce yaptım ve hala yapan arkadaşlarım var. İl koordinatörü toplantılarda şunu dedi. Tatillerde okula gitmeyeceksiniz. Btr ücreti ödenmeyecek.

Btr görevlendirme esasları 11. Maddede;
Fatih Projesi BT Rehberliği görevi valilik onayı ile her yıl I. ve II. öğretim dönemi olmak üzere yılda iki kez yapılacaktır. Yarıyıl ve yaz tatillerinde görevlendirme yapılmayacaktır. Fatih Projesi BT Rehberliği görevi eğitim öğretimin yapıldığı saatlerde yapılacak, her bir devre için (Sabah-Öğle) ayrı öğretmen
görevlendirilebilecektir.
Diyor.

Fatih Projesi BT Rehberliği görevi eğitim öğretimin yapıldığı saatlerde yapılacak, İfadesi okulda öğrenci varken demek. Yazılı olarak okula geldi bu bilgiler.
Bizde de toplantıda bu soru soruldu ve dediğim şekilde görevlendirme tarihleri ara tatili de kapsadığı için okulda olacaksınız dedi hocam. İnşallah dediğiniz gibi olur bu karardan vazgeçilir. Teşekkür ederim

BBNET
Geri