Enterprise Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,884 31 Ekim 2013 #1 80kb lık bir resmi 86mb hızda 15 dakikadır ekleyemiyorum akşam denedim sabah denedim yok o kadar tın tın ki saatlerce bekliyorum sizde de öyle mi niye böyle oluyor batsın bu dünya diycem artıkın(((
80kb lık bir resmi 86mb hızda 15 dakikadır ekleyemiyorum akşam denedim sabah denedim yok o kadar tın tın ki saatlerce bekliyorum sizde de öyle mi niye böyle oluyor batsın bu dünya diycem artıkın(((
Enterprise Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,884 31 Ekim 2013 #4 geçiciyse bişey değil sabrederiz de hep böyle olacaksa işimiz var arkadaş bekle bekle nereye kadar
habibocak Üye Mesajlar 0 31 Ekim 2013 #5 Bence tüm arkadaşlar Teknik destek bölümüne yazarsa çözmeleri daha hızlı olur.
I Internet Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,426 31 Ekim 2013 #6 aylık trafik kotasını doldurmuş olabilirsiniz, tüm serverlarda olduğu gibi mebin sisteminde de aylık kota var.
aylık trafik kotasını doldurmuş olabilirsiniz, tüm serverlarda olduğu gibi mebin sisteminde de aylık kota var.
Enterprise Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,884 31 Ekim 2013 #7 Son 1 haftadır yatıp kalkıp site güncelliyorum Hocam ondanmı ki ozaman Alla Allaaa
omd Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 7,069 31 Ekim 2013 #8 Daha bugün yeni açtığım adreste bile ağırlık var, kotayla filan ilgili değil sanırım.