nefes23 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 403 29 Kasım 2010 #1 arkadaşlar bbnette paylaşılan dokümanlarla kasım ayı panosu oluşturmuştum..paylaşayım dedim..işinize yarayabilir.. dokümanlarını kullandığım arkadaşlara teşekkürler Ekli dosyalar pano_kasım.rar pano_kasım.rar 5.3 MB · Görüntüleme: 1,131
arkadaşlar bbnette paylaşılan dokümanlarla kasım ayı panosu oluşturmuştum..paylaşayım dedim..işinize yarayabilir.. dokümanlarını kullandığım arkadaşlara teşekkürler
E ergun833 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 527 16 Aralık 2010 #14 teşekkürler hocam ilk panomuzu hazırlayalım
sawash Aktif Üye Mesajlar 124 17 Aralık 2010 #16 Çok güzel olmuş. PSD deki ikonların olduğu bir paylaşım vardı ben onu bulamadım bilen varsa linkini koyabilir mi ?
Çok güzel olmuş. PSD deki ikonların olduğu bir paylaşım vardı ben onu bulamadım bilen varsa linkini koyabilir mi ?
N neşem Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 276 17 Aralık 2010 #17 tesekkür ederiz hocam ben de bir pano yaptım ama öğrenciler sağolsun minik canavarlar panoya asığm yazıları alıp gidiyorlar çok merak ediyorum ne için götürdüklerini :?
tesekkür ederiz hocam ben de bir pano yaptım ama öğrenciler sağolsun minik canavarlar panoya asığm yazıları alıp gidiyorlar çok merak ediyorum ne için götürdüklerini :?