Karikatür neyi anlatıyor

Kodla Büyü
benim için çıktı almayı ve mutfağa eşimin göreceği bir yere yapıştırmayı ifade ediyor ruh halim ve fiziki sartlar ne kadar olumsuz olsa da onun yüzünün gülmesi önemli

joombal' Alıntı:
Bence yanılyorsunuz.

Dede neneyi seviyor.
Kızsada kıyamıyor.
Bu nenenin öyle tonton durduğuna bakmayın diyor. O ne anasının gözüdür diyor.
Ama ne yapayım seviyorum uleeeen diyo....

güzelmişşşş...

SogukSabah' Alıntı:
Çok uzun yıllar birlikte yaşamayı başarabilmiş iki ton ton nine ve dede, Bu yaşta da kavga edecek birşeyler bulmuşlar, tartışmışlar, ikiside bankın bir kenarına çekilip yaşadıkları tartışmanın etkisini yaşıyorlar, Ninem Eşini üzdüğü için buruk, mahcup, içine kapanmış; Dedemse kızmış, sinirlenmiş ama hala o sevdiği eşini düşünüyor. Yağan yağmurda sevdiğinin ıslanmasındansa yağmurun o kel kafasına, ağrıyan omuzlarına yağmasına aldırış etmiyor.
Bir resim ancak bu kadar açıklanabilirdi. Teşekkürler hocam...

sero35' Alıntı:
SogukSabah' Alıntı:
Çok uzun yıllar birlikte yaşamayı başarabilmiş iki ton ton nine ve dede, Bu yaşta da kavga edecek birşeyler bulmuşlar, tartışmışlar, ikiside bankın bir kenarına çekilip yaşadıkları tartışmanın etkisini yaşıyorlar, Ninem Eşini üzdüğü için buruk, mahcup, içine kapanmış; Dedemse kızmış, sinirlenmiş ama hala o sevdiği eşini düşünüyor. Yağan yağmurda sevdiğinin ıslanmasındansa yağmurun o kel kafasına, ağrıyan omuzlarına yağmasına aldırış etmiyor.

:alkis: :alkis: :alkis:

uzun yıllar evli kalmış bu insanlar her nekadar birbirinden bıkmış olsada kızmışlarsada yinede alışkanlıklardan birbirini düşünmeye devam ediyorlar bunu anladım

Bir adamın tüm hayatı ve hayallerini mahveden kadına gençliğini verdiği gibi yaşlılığını da verdiğini ve tüm bu fedakarlıklara rağmen kadının halen o iki yüzlü bakışları ile erkeği köle gibi kullanıp evde oturması kalkması bile kabahatken yolda güzel bir kadına göz ucu ile korkudan bakamazken kim bilir kendisinin gençliğinde ne maceralar yaşayıp hety bee hayat bu işte dediğini anlatıyor.

dedenin davranışına nine de karşılık verip, yanyana otursalar ikisi de ıslanmayacak!
Acaba nine dedenin yaptığı fedakarlığın farkında mı?

Bence dedemiz ile ninemiz şemsiye tutmasına iddiaya girmişler nine kazanmış, pis pis sırıtışı o yüzden :) Adam da nasıl kaybettim diye sinirleniyor :)

sero35' Alıntı:
SogukSabah' Alıntı:
:alkis: :alkis:

eve gidin evde küsün dimi yağmurun altında ne gerek var yaşlılık işte :wink:

BBNET
Geri