Kargolama İşlemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pasha16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

pasha16

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Şarj aleti ve data kablosu bozuk olduğunda sadece bunları kargolamamız yeterli mi? Yoksa tableti de gönderecek miyiz?
0 800 211 28 44 nolu telefonu cepten ulaşamıyoruz zaten, okuldan da ulaşamıyorum.

Sadece sarj cihazı, kabloyu ve hangi tablet ait olduğuna dair bilgileri kutu içine koydum gönderdim; yapılıp geld..

Bende böyle durumlarda sadece şarj cihazı ve data kablosunu koyup gönderiyorum.
Telpa'ya 444 43 09 numarasından rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

sayın hocalarım tek seferde kaç tablet gönderebiliyoruz belli bir sayı var mı çünkü bizim okulda yaklaşık 15 tane arızalı tablet var. bu konuda bilginiz var mı yada sizin uyguladığınız bir yöntem varsa paylaşır mısınız?

bit-öğrt' Alıntı:
sayın hocalarım tek seferde kaç tablet gönderebiliyoruz belli bir sayı var mı çünkü bizim okulda yaklaşık 15 tane arızalı tablet var. bu konuda bilginiz var mı yada sizin uyguladığınız bir yöntem varsa paylaşır mısınız?

Sorun olmuyor hocam, kat tane varsa arıza kayıtlarını girin, kargo gelip alsın. Bir de ben hepsinin içerisine ayrı ayrı öğrencilerin isimlerinin ve kimlik numarası ve sınıflarının yazılı olduğu küçük bir kağıt koyuyorum. Ve şarj aletini arıza olmasa bile içinde gönderiyorum.

444 4 309 sürekli meşgul 0800 lüyede cevap veren yok
tabletler yanlış okula gönderilmiş servis.telpa dan baktım okulu aradım biz de yok denildi.
bir işleri de düzgün olsa şu adamların

Her bir tableti ayrı ayrı ve kutularında gönderiyorum. Tek bir kutu riskli kırılma çalınma vs. Her bir kutu içeriğini ayrı kargo oldukları için ayrı ayrı yazdırıp alıyorum. Kutuda "etab4 tablet, şarz cihazı, data kablosu var" şeklinde teslim alındı belgesi alıyorum... Tek seferde göndereceğiniz tablet sınırlaması yok...

BBNET
Geri