kararsız kaldım yardımınızı bekliyorum...

Kodla Büyü
hocam ben de eskiden bora hayranıydım .sağlam araba. ama sonra iç hacminin çok dar olduğunu anladım. golf derim...

i_ersen' Alıntı:

bora üretilmiyor diye biliyorum. dolayısıyla çok yakında parça sıkıntısı çekersiniz. ayrıca direksiyon değişmiş. 128000 de direksiyon değişmez. km. ile oynamış bu aracın.

golf'ü tramerden sorgula tek seferde 2-3 bin tl den fazla hasar çıkarsa uzak dur.

araba almak zor iş siz yinede seçenekleri ikiye indirebilmişsiniz hakkınızdan hayırlısı

Hocam tramer iyi güzelde tramere sokmadan çok işlem yapılan araç ve çok iyi bir ototest servisi bulman gerek araçlar 10 yaş üstü. Bence galeri araçlarından uzak dur.. ben focus aldım galerilerden baktırdıklarımız hep hikaye çıktı.

Arkadaşlar tramer den sorgu nasıl oluyor. Sitede kullanıcı adı şifre soruyor. Yeni kullanıcı olmak istediğimde sigorta şirketi bilgileri istiyor. Nasıl tramer dan sorgu yapıyorsunuz

Adamım sıfırdan inipte 10 yaşa bineceksin ama ikisinde de diğerinden daha çok keyif alacaksın.
Artık evli çocuklu olduğun için (ikisinin de iç hacmi aynı) Bora derim ben.

selim hocam inan bende bilmiyorum ama sıfır arabanın masrafı çok. kaskosu ayrı dert muayenesi ayrı vergisi ayrı

13 yıllık arabaya da 18 küsur verilmez ki....2004 üstü arabalar daha mantıklı

BBNET
Geri