kararsız kaldım iki laptop arasında yorum bekliyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan selyon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Hocam ikiside aynı bilgisayar fakat farklı dükkanların ürünü. ben sana ikisinide tavsiye etmem. U serisi işlemcilerden uzak dur derim. performansı düşük olan işlemcilerdir. Birde n11 veya gittigidiyor gibi sitelere fazla güvenme. burada ürün satan dükkanlar genellikle teşhir ürünü veya ikinci el ürün satan dükkanlardır. Eğer buralardan ürün alırsan aldığın ürünü 1 gün iyice incele ondan sonra satışa onay ver. Her neyse bende nerelere gittim ya :D bunların yerine aşağıdaki verdiğim linke bir bak. hoşuna giderse performans fiyat açısından uygun bir bilgisayar.

https://www.sanalmarketim.com/msi-cx61- ... i/p_51356/

ne için aldığın da önemli mesela oyun oynarım diyorsan u işlemciler sana göre değil demektir. yok ofis internet içinse tercih edilebilir. gerçi bunun içinde o kadarlık bi laptopa gerek yok.

selyon' Alıntı:
oyun oynamak için hangi işlemci türü ne bakıcam

Oyun için sadece işlemci yetmez işlemcinin yanında iyi bir ekran kartınında olması gerekir. İşlemci olarak en az İ5 ve mümkünse M serisi işlemci olsun bunun yanında da Nvdia GTX serisi ekran kartı olursa oyunları kasılmadan oynayabilirsin

Ekran Boyutu:15.6'' İnç
Ekran Boyutu:14.1'' İnç
Ekran boyutları farklı görünüyor, yanlışlık mı yapıldı acaba yoksa gerçekten farklı mı?

BBNET
Geri