kararnameler gelmiş mi acaba?

Kodla Büyü
Memurlar nette yazı var.ilişik kesmelerin 12 sinden itibaren yapılacağı diye..maaşların erken ödenmesinden dolayı...

mardin ve Diyarbakır gelmiş...
sanırım tüm illere bu sabah mail ile gönderilmiş...

ilçe milli eğitime "en son ne zamana kadar ilişik kesmemiz lazım dedim"
1 eylül öncesi istediğiniz tarihte kesebilirsiniz yeter ki 1 eylülde yeni okulunuzda başlamış olun..." dediler...

cyln' Alıntı:

1 eylül öncesi istediğiniz tarihte kesebilirsiniz yeter ki 1 eylülde yeni okulunuzda başlamış olun..." dediler...

aynen öyle hocam doğru demişler ...

cagdas' Alıntı:
Aliosman_eser' Alıntı:
s_kajmeran' Alıntı:
Peki bu kararnameleri en geç ne zaman alabiliriz? Kaç gün süremiz var?

Mesela ben ayın 6sında ilişiğimi kessen olur mu? Yoksa kararnameler geldikten sonra 3 gün içerisinde ilişik kesilmeli gibi bişey var mı?

Umarım anlatabilmişimdir sorumu....

Bende ayın 6 sında kesmeyi düşünüyorum...7 sinde de orada başlatırım...

Maaşı alalım da öyle gidelim... Gittiğimiz yerde alamayız, sonraki aya kalmayalım...
peki 6'sını beklemenin ne anlamı var. yarın öbür gün maaşlar bulunduğumuz yerde yapılırsa 6'sından önce gitsek sorun olur mu :?:
ya da şöyle sorayım. bugün kararnameler geldiyse, yarın veya öbür gün kadromu aldırsam maaş yönünden sıkıntı yaratır mı :?:

cyln' Alıntı:

[/q

hocam ilişik kesip yeni yerde başlamazsak sistemde eşim eş özrü isterken bi sıkıntı çıkmaz değil mi

cyln' Alıntı:

hocam ilişik kesip yeni yerde başlamazsak sistemde eşim eş özrü isterken bi sıkıntı çıkmaz değil mi

az önce müdürle konuştum....ayın 6 sında maaş aldığımız için en güzeli ayın 6 sın dan sonra ilişiği kesmek dedi...

only61' Alıntı:
az önce müdürle konuştum....ayın 6 sında maaş aldığımız için en güzeli ayın 6 sın dan sonra ilişiği kesmek dedi...

Bende öyle düşünüyordum...

6 sında öğleden sonra keserim 7 sinde diğer tarafta başlatırım diyordum ama....

12 sine kadar kesilmeyecekmiş ilişikler...Meb emri...

mebin emri mebin sitesinde olur memurlar nette olmaz.istediğin zaman ilişik kesersin sadece problem bu ayki maaşda olur.çünkü bu ayki maaşları bir çok il yaptı bile.bundan sonra ilişik kesersek eğer maaşları en erken 17 sinde alırız..

:?: ilişiğini kesen var mı? Nasıl yaptınız ettiniz arkadaşlar? yolluk isteme dilekçemiz dışında başka bi dilekçemiz oluyor mu? Benim imzam başka yerde gerekiyor mu? Ben işlerimi bi arkadaşıma yaptırmayı düşünüyorum da 8)

Re: Ynt: kararnameler gelmiş mi acaba?

Siirtteyim yarın ilişiği keseceğim. Okulumdaki memurla görüştüm hiçbir sıkıntı yok

Arkadaşlar başka konuya yazmıştım ama.
Müdürüm aradı kararnamen geldi dedi.
Bende yarın gidip ilişiği keseceğim inşallah.

arkadaşlar bende diyarbakıra gidecektim ama maaşlar erken verecekleri için ilişik kesemeyiz dediler bayramdan sonra yaparız dediler 30 ağustosa kadar zamanı varmış

Arkadaşlar bu işlerde idarenin tavrı önemli. Geçen sene resmi vekalet olmadan arkadaşların ilişiğini kestik.

OZOGUL' Alıntı:
Arkadaşlar bu işlerde idarenin tavrı önemli. Geçen sene resmi vekalet olmadan arkadaşların ilişiğini kestik.

hocam inş bizimkiler de böyle yaparlar. Çok saçma geliyor zaten bizim gidip de uğraşmamız. Niye bu kadar büyütüyorlar ki anlamam. Bi okuldan çıkıp başka bi okula gidiyoruz. Gene MEB, gene MEB yani. Biri bizi şutlar diğeri de tutar olur biter. Bizsiz niye yapamıyorlar ki anlamam. :)

Okul ilçeye (atama ve mutemetliğe falan) yazsa bu öğretmen şuraya tayini çıktı diye.O ilçede gerekli evrakları ilgili ilçeye postalasa, olsa bitse yani :+1:

Ben bu sabah kararnamemi Samsun il mem'den elden aldım. İlçeme gidip bütün gün uğraştıktan sonra akşam 4 gibi ilişiğimi kestim. Şimdi tayin olduğum okuluma gidiyorum. Yoldayım yani. Yarın sabah ilk iş yeni okuluma uğrayacağım ve görevimi başlatacağım.

engin724' Alıntı:
Ben bu sabah kararnamemi Samsun il mem'den elden aldım. İlçeme gidip bütün gün uğraştıktan sonra akşam 4 gibi ilişiğimi kestim. Şimdi tayin olduğum okuluma gidiyorum. Yoldayım yani. Yarın sabah ilk iş yeni okuluma uğrayacağım ve görevimi başlatacağım.

bu ne acele hocam? :)

Slm arkadaşlar dbakıra yarın gitmeyi düşünüyordum ilişiği kesmek için acaba sıkıntı olur mu? Boşuna onca yol gitmek istemiyorum.İlişiğini kesen oldu mu dbakırdan?Kararnamelerin ilçeye geldiğini öğrendim ancak ilişik kesebiliyoruz mu diye sormadım :)

bravehard2010' Alıntı:
dbakırdan ilişik kesen yok mu?
hocam bende gidecektim ama ilçeyide ilide aradım bayramdan önce kesinlikle ilişiği kesemessiniz maaşları yaptık o yüzden kesemesnz dedi bende bunun üzerine uçak biletini iptal ettim hocam 15inden sonra gidecem benden tavsiye boşuna gitme

bende ta balıkesirden gelicektim hocam ama son anda bağlar mebin yazısını gördüm aradım adamlar kesinlikle bayramdan önce ilişik kesemessnz diyo
bayramdan sonra 30 ağustosa kadar zamanınız var diyolar hocam benden size naçizane öneri boşuna gitmeyin

bugün bi arkadaşım dbakıra gitti. bakalım yarın bi haber alırız. Buradan da paylaşırım. Bence acele etmeyin. :!:

hocam benm 3 arkadaş dün gitti ilçeleri ilişik kesemeyiz bayramdan sonra gelin dediler binlerce kmyi boşuna çektiler bütün memler bayramdan sonra yapın diyolar 30 ağustosa kadar ilişik kesip başlayabilirsiniz diyolar ben 19 ağustos gibi gidecem bencede acele etmemek gerekir kimse mağdur olmaz atamayı iptal etçek halleri yok ya :D

BBNET
Geri