arkadaşlar ses seda var mı bu kararnameler hakkında baglı olduğu mem 'i arayan varmı acaba?
trinomnom' Alıntı:ilçe şöle bir şey göndermiş:
Ağustos 2013 maaşları avans ödeneceğinden il içi ve il dışı ataması yapılan öğretmenlerin 30.07.2013 Salı günü saat 12 den sonra ilişiğinin kesilmesi hususunda;
yani yarın öğleden sonra kesebiliriz ilişiği
trinomnom' Alıntı:ilçe şöle bir şey göndermiş:
Ağustos 2013 maaşları avans ödeneceğinden il içi ve il dışı ataması yapılan öğretmenlerin 30.07.2013 Salı günü saat 12 den sonra ilişiğinin kesilmesi hususunda;
yani yarın öğleden sonra kesebiliriz ilişiği
Iğdır mem cevap vermiyor. il dışı kararnameler gelmişmi gidip ilişiğimizi kesebilirmiyiz hocamkdoksan' Alıntı:ığdıra gelmiş.
bilgisavar_38' Alıntı:Erzurum a sabah sordum gelmemiş akşam gelebilir bir daha arayın dediler..
s_kajmeran' Alıntı:Peki bu kararnameleri en geç ne zaman alabiliriz? Kaç gün süremiz var?
Mesela ben ayın 6sında ilişiğimi kessen olur mu? Yoksa kararnameler geldikten sonra 3 gün içerisinde ilişik kesilmeli gibi bişey var mı?
Umarım anlatabilmişimdir sorumu....
s_kajmeran' Alıntı:Şu kararnameler ile geldikten kaç gün sonra ilişik kesme hakkımız var?
kararnameler -------1---------ilişik kesme----------2------------yeni göreve başlama
sanırım 2 yazdığım yerde 15 günlük bir süre var...
1. numara ile gösterdiğim yerde süre kaç gün?
peki 6'sını beklemenin ne anlamı var. yarın öbür gün maaşlar bulunduğumuz yerde yapılırsa 6'sından önce gitsek sorun olur mu :?:Aliosman_eser' Alıntı:s_kajmeran' Alıntı:Peki bu kararnameleri en geç ne zaman alabiliriz? Kaç gün süremiz var?
Mesela ben ayın 6sında ilişiğimi kessen olur mu? Yoksa kararnameler geldikten sonra 3 gün içerisinde ilişik kesilmeli gibi bişey var mı?
Umarım anlatabilmişimdir sorumu....
Bende ayın 6 sında kesmeyi düşünüyorum...7 sinde de orada başlatırım...
Maaşı alalım da öyle gidelim... Gittiğimiz yerde alamayız, sonraki aya kalmayalım...