kararnameler gelmiş mi acaba?

Kodla Büyü
hocam 3 gün içinde il memlere sanal ortamdan gelecek geldikten sonrada en kısa sürede size tebliğ ederler...

tayini çıkan arkadaşların hepsine yeni görev yerlerinde başarılar dilerim ve onlar için hayırlı olmasını dilerim.

il içinde hala bazı ilçelere kararnamelerin gitmediğini öğrendim. her il de öyle mi oldu haberiniz var mı?

Bayramdan dolayı bu ay maaşlar 6 ağustosta yatacakmış hesaplara bizim ilişik kesmemiz de sıkıntı cıkmaz umarım

ilçe şöle bir şey göndermiş:

Ağustos 2013 maaşları avans ödeneceğinden il içi ve il dışı ataması yapılan öğretmenlerin 30.07.2013 Salı günü saat 12 den sonra ilişiğinin kesilmesi hususunda;

yani yarın öğleden sonra kesebiliriz ilişiği

trinomnom' Alıntı:

Ağustos 2013 maaşları avans ödeneceğinden il içi ve il dışı ataması yapılan öğretmenlerin 30.07.2013 Salı günü saat 12 den sonra ilişiğinin kesilmesi hususunda;

Şimdi bize 6 sında maaş verecekler mi yeni ilimizden yoksa sonra mı yatırırlar acaba...

trinomnom' Alıntı:

neresi hocam?

bilgisavar_38' Alıntı:
Erzurum a sabah sordum gelmemiş akşam gelebilir bir daha arayın dediler..

Erzurum için kararname vakti... :+1:

Akşama doğru kararnameler imzalanmış ve yarından itibaren ilçelere yollanacakmış...
İlgili öğretmenlerime duyrulur...

Bu kararnameler ilden ile degisirmi ya? Bi ile gelince her yere gelmis demek olmuyomu? Askere gidicem bi ton isim var, olabilecek en kisa surede bunlari halletmem lazim o yuzden hafif telasliyim ya :(

Peki bu kararnameleri en geç ne zaman alabiliriz? Kaç gün süremiz var?

Mesela ben ayın 6sında ilişiğimi kessen olur mu? Yoksa kararnameler geldikten sonra 3 gün içerisinde ilişik kesilmeli gibi bişey var mı?

Umarım anlatabilmişimdir sorumu....

s_kajmeran' Alıntı:

Mesela ben ayın 6sında ilişiğimi kessen olur mu? Yoksa kararnameler geldikten sonra 3 gün içerisinde ilişik kesilmeli gibi bişey var mı?

Bende ayın 6 sında kesmeyi düşünüyorum...7 sinde de orada başlatırım...

Maaşı alalım da öyle gidelim... Gittiğimiz yerde alamayız, sonraki aya kalmayalım...

Şu kararnameler ile geldikten kaç gün sonra ilişik kesme hakkımız var?

kararnameler -------1---------ilişik kesme----------2------------yeni göreve başlama

sanırım 2 yazdığım yerde 15 günlük bir süre var...

1. numara ile gösterdiğim yerde süre kaç gün?

s_kajmeran' Alıntı:
Şu kararnameler ile geldikten kaç gün sonra ilişik kesme hakkımız var?

kararnameler -------1---------ilişik kesme----------2------------yeni göreve başlama

sanırım 2 yazdığım yerde 15 günlük bir süre var...

1. numara ile gösterdiğim yerde süre kaç gün?

Hocam kanuna göre durumun sana tebliğinden itibaren 15 gün süre var...

Bugün memurlar.net te bi haber vardı... Sonuçları internette yayınlanması da tebliğ sayılabilir diyordu haberde.

Haberin linkini bulursam ekleyeyim...

Hocam sanki oradaki ifade benim çizelgemde 1+2 gibi duruyor. Ben mi yanlış yorumluyorum...

Aliosman_eser' Alıntı:
s_kajmeran' Alıntı:

Bende ayın 6 sında kesmeyi düşünüyorum...7 sinde de orada başlatırım...

Maaşı alalım da öyle gidelim... Gittiğimiz yerde alamayız, sonraki aya kalmayalım...
peki 6'sını beklemenin ne anlamı var. yarın öbür gün maaşlar bulunduğumuz yerde yapılırsa 6'sından önce gitsek sorun olur mu :?:

BBNET
Geri