Karar veremiyorum? Yaris 1.3, Polo, Jazz

Kodla Büyü

sezar10

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arakadaşlar elimdeki aracı satıp (1998 corolla 1.6 xli) bu üç araçtan birine geçeğim. eşim kullanamıyor. neymiş efendim "bu araç çok büyük önünü arkasını göremiyorum". bende aracımızı satıp bu üç araçtan birine yönelmek istiyorum. ilk olarak düşünen varsa özelden mesaj atabilir.
Toyota kullanıcı olarak, yaris düşünüyorum. 2002-2005 arası. jazz veya polo da olabiliir. sizce hangisini tercih etmeliyiz. bi ara fabia düşündüm sonra vazgeçtim. bu üçünden sizce hangisini tercih etmeliyiz.

not: aracım için ilan sahibinden de ilan vereceğim. burdada yayınlayacağım. dediğim gibi düşünen mesaj atabilir(98 corolla xli, 190000,tüplü,km orjinal)

Hocam yarisi tavsiye etmem. Çok küçük arkası ve bagajı ufak Toyota'dan sonra hiç kullanışlı değil. Başka bir öğretmen arkadaş Jazz aldı yarirse göre daha geniş daha konforlu. Fiesta da düşün derim.

bakalım arkadaşlar hala araştırıyoruz, teşekkürler yorumlar için. jazz bulmakta zorlanıyoruz, yaris ilanı çok var ama istediğmiz jazz pek yok gibi :sleep:

ben poloyu hiç beğenmemiştim, yaris hakkında bilgim yok ama jazz iyi arabadır, temizini bulmak zordur ve dolayısıyla pahalıdır

emrah1023' Alıntı:
bakalım arkadaşlar hala araştırıyoruz, teşekkürler yorumlar için. jazz bulmakta zorlanıyoruz, yaris ilanı çok var ama istediğmiz jazz pek yok gibi :sleep:

Jazz veya baska araç istediginiz özellikleri fiyatini yazarsanız bulunabilir.

Jazz daha sorunsuz motor olarak polo dan iyidir..Yaris te çok güzel ama bagaj arka koltuklar çok dar gerçekten...Bence en on tercih polo olmalı..JAZZ ın ELITE versiyonları çok donanımlıdır temiz bulursanız hiç kaçırmayın..Bide bu aracların muadili mitsubishi Colt'u önerebilirim..Bende de colt var çok memnunum..tek dezavantajı 2. el de piyasası jazz-polo-yarise göre daha az...ama 20-22 bin ilraya da çok temiz bir colt bulabilrisiniz..F/P olarak en iyi seçenek..

Jazz diğerlerine göre daha iyidir. polo kullandım ondan biliyorum. yaris zaten çok küçüktür.

BBNET
Geri