cumhurtorun Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 961 21 Haziran 2014 #1 Karabük'ü yazanların puanları nedir ve yazdıkları okullar hangileri arkadaşlar? 85 puan ile Mimar Sinan ortaokulunu yazdık.
Karabük'ü yazanların puanları nedir ve yazdıkları okullar hangileri arkadaşlar? 85 puan ile Mimar Sinan ortaokulunu yazdık.
A akyol78 Üye Mesajlar 18 21 Haziran 2014 #2 Benimde ilk tercihim Mimar Sinan, Puanım 88. Hayırlısı olsun hocam.
S sekerozi Aktif Üye Mesajlar 105 22 Haziran 2014 #3 Hocalarım, benim puanım 70. Bende yazdım o okulu zaten sizden biri yerleşiyor da, peki sorum şu. diğer Yenice ve Ovacık taki okulları da yazdınız mı?
Hocalarım, benim puanım 70. Bende yazdım o okulu zaten sizden biri yerleşiyor da, peki sorum şu. diğer Yenice ve Ovacık taki okulları da yazdınız mı?
gulsendurmus Üye Mesajlar 13 22 Haziran 2014 #4 sadece mimar sinanı yazdık, tek tercih. (cumhurtorun) yenice ve ovacık yazmadık.yazdıysanız hayırlı olsun
sadece mimar sinanı yazdık, tek tercih. (cumhurtorun) yenice ve ovacık yazmadık.yazdıysanız hayırlı olsun