hknky Aktif Üye Mesajlar 168 19 Temmuz 2013 #1 99 Puanla Merkez - Kayabaşı Ortaokulunu istemeyi düşünüyorum.. Başka istecekler varsa paylaşalım ölü tercih olmasın...
99 Puanla Merkez - Kayabaşı Ortaokulunu istemeyi düşünüyorum.. Başka istecekler varsa paylaşalım ölü tercih olmasın...
S safran78 Aktif Üye Mesajlar 141 19 Temmuz 2013 #2 arkadaşlar karabükte meslek liselerinde açık varmı acaba
O ossgela Üye Mesajlar 4 19 Temmuz 2013 #3 bende istiyorum ama puanım 42,bu kontenjanlarla olma ihtimali varmı sizce,böte ?
hknky Aktif Üye Mesajlar 168 20 Temmuz 2013 #4 ossgela' Alıntı: bende istiyorum ama puanım 42,bu kontenjanlarla olma ihtimali varmı sizce,böte ? Genişletmek için tıkla ... ilçeler belki olabilir ama yinede belli olmaz inş olur diyelim.. :wink:
ossgela' Alıntı: bende istiyorum ama puanım 42,bu kontenjanlarla olma ihtimali varmı sizce,böte ? Genişletmek için tıkla ... ilçeler belki olabilir ama yinede belli olmaz inş olur diyelim.. :wink:
Y yetkin37 Üye Mesajlar 1 22 Temmuz 2013 #8 hocam msjı daha yeni gördüm insallh geç kalmamışımdır.ben de kayabaşı ortaokulunu yazdım.bransim turkçe.puan 152
hocam msjı daha yeni gördüm insallh geç kalmamışımdır.ben de kayabaşı ortaokulunu yazdım.bransim turkçe.puan 152