kAR LASTİĞİNE UYGUN ARABA ARIyorum

Kodla Büyü

meptasarim

Site Gezgini
Selam arkadaşlar,

2014te kar lastikleri almıştım. İki kış 6 ay kadar kullandım çıkardım .Arabayo satınca elimde kaldı. :(

1) Lastiklere uygun araba arıyorum. Ne alabilirim? Yada lastik isteyen var mı? :roll:
2) 16-20Tl arası, satışı zor olmayan ne almamı önerirsiniz?

Teşekkürler...

hocam sırf kar lastiği atıl kalmasın diye araba mı seçilir? bari lastiğin ölçülerini yazın da ihtiyacı olan teklif verebilir.

sen hele bir lastiğin markasını ebatlarını söyle hocam ;)

ayrıca hakkaten çok garip bir durum lastik türüne göre araba mı alınır gidersin 2 aşağı 3 yukarı araba alırsın baktın lastıkler uymadımı verırsın ıkıncı ele ustune bıraz fark koyar alırsın yenılerı ben öyle yapıyorum cunku

benimde Marshall marka 185 65 14 jant kış lastiğim vardı,bir kış kullanabildim.Yeni arabam 16 jant olduğu için bendeki lastiklerde kullanım dışı kaldı :)
ihtiyacı olan arkadaş varsa konuşabiliriz. :roll:

Hocam lastiği alıp araba pazarına ğit bence
uygun arabayı bulup alırsın. :idea: :D
bkz.Külkedisi sindirella

meptasarim' Alıntı:
Selam arkadaşlar,

2014te kar lastikleri almıştım. İki kış 6 ay kadar kullandım çıkardım .Arabayo satınca elimde kaldı. :(

1) Lastiklere uygun araba arıyorum. Ne alabilirim? Yada lastik isteyen var mı? :roll:
2) 16-20Tl arası, satışı zor olmayan ne almamı önerirsiniz?

Teşekkürler...
HOCAM LASTİĞİNİN MARKA VE EBATLARINI SÖYLEDE MÜŞTERİ BULALIM SENDE KAFANA GÖRE BİR ŞEY AL :P

Aynı durum bende de söz konusu elimde 2014 Aralık ayında alınmış 195/55R/15'lik Nokian WR D3 kış lastiği vardır. Lastiklerin üretim tarihi 2014 37. hafta o da ağustos ayı oluyor herhalde. Lastiklerimde en ufak bir patlak, aşınma yoktur. Yabancısı olanlara söyleyim lastikleri piyasa fiyatı 950-1000 Tl arası. Çok yumuşak lastikler olup yolu hissetmiyorsunuz bile. Düşünenler iletişime geçebilirler. piyasanın yarı fiyatına vereceğim.

Achilless Marka B sınıfı ender üretilen latiklerden 175x64x14 :wink:
Lastik deyip geçmeyin kardeşlerim 500TL :sleep:

BBNET
Geri