Karşılama Mesajı Ekleme??

Kodla Büyü

dungeon

Üye
Arkadaşlar,okul web sayfası index açılışına sadece ilk girişte resimli ve bilgilendirme amaçlı karşılama mesajı nasıl eklerim.Bu arada çalışma html olacak,şimdiden teşekkürler :)

ekteki dosyayı inceleyin, index içindeki kodları kendi index sinize monte edin, diğer klasördeki resim dosyasını değiştirdiğinizde istediğiniz resimli metin artık ne istersen o ekrana gelecektir, ve sadece birkez gelecektir, yani ilk açılışta sadece, index in içinde anasayfa tıklandığında gelmeyecektir..
sorunlarınız olursa cevaplamaya çalışırız..
iyi çalışmalar..

Ekli dosyalar

SANIRIM BAHSETTİĞİNİZ ŞEY İNTRO GİBİ BİR ŞEY HAZIRLAMAK. bende kendi okulumun kini hazırladım. içine flash da ekledim. aradığınız şey böyle birşey ise yardımcı olayım. benim sayfanın ilk girişindeki intro gibi mi arıyorsunuz. web sayfamız
http://ildemanaokulu.meb.k12.tr

İlginize teşekkürler arkadaşlar,benim aradığım anasayfa açıldığında sayfa ortasına bilgilendirme resim yada mesaj gelmesi ve kapat butonu ile kaybolması.EynelMefer arkadaşımın verdiği uygun sanırım ama onun kodlarını anasayfaya eklediğimde hem karşılama mesajı çıkmıyor hem de sayfa düzeni bozuluyor.Sanırım ben beceremedim..

arkadaşlar bu karşılama mesajı bir kez gelecek denilmekte.. fakat anasayfaya her tıklandığında yine bu intro gelmekte bunu nasıl çözebiliriz.. bu arada jquery_cookie den bahsediyorum.. nasıl bir ayar çekmemiz gerekiyor....

http://kenanyilmaz.meb.k12.tr

sitenize baktım sorun yok, sadece ilk açılışta çıkıyor :S
eğer tekrar çıkmasını istiyorsanız "Cookies" dosyasını boşalttıp deneyin, yani sitenin, açılan pc deki, bu dosya boşaltılmadıktan sonra yalnızca birkez açılacaktır.bende ve sizde de durum aynen böyle, benim gördüğüm kadarıyla...
kolay gelsin..

EynelMefer' Alıntı:
ekteki dosyayı inceleyin, index içindeki kodları kendi index sinize monte edin, diğer klasördeki resim dosyasını değiştirdiğinizde istediğiniz resimli metin artık ne istersen o ekrana gelecektir, ve sadece birkez gelecektir, yani ilk açılışta sadece, index in içinde anasayfa tıklandığında gelmeyecektir..
iyi çalışmalar..

hocam teşekkürler. İntrodan daha pratik.

ab&57' Alıntı:
arkadaşlar bu karşılama mesajı bir kez gelecek denilmekte.. fakat anasayfaya her tıklandığında yine bu intro gelmekte bunu nasıl çözebiliriz.. bu arada jquery_cookie den bahsediyorum.. nasıl bir ayar çekmemiz gerekiyor....

Sevgili EynelMefer elinize sağlık güzel oldu sayenizde :) fakat indexe ilk yerleştirdiğimde sadece anasayfaya ilk girişte görünmekte idi şimdi ise her anasayfaya tıkladığımda yine ilgili resim çıkmakta.Resmin boyutları,scrool,board vs ayarlarını biraz değiştirmiştim bilmem ondan mıdır,alakalı olacağını sanmıyorum ama neyse..???

dungeon' Alıntı:
ab&57' Alıntı:

Sevgili EynelMefer elinize sağlık güzel oldu sayenizde :) fakat indexe ilk yerleştirdiğimde sadece anasayfaya ilk girişte görünmekte idi şimdi ise her anasayfaya tıkladığımda yine ilgili resim çıkmakta.Resmin boyutları,scrool,board vs ayarlarını biraz değiştirmiştim bilmem ondan mıdır,alakalı olacağını sanmıyorum ama neyse..???

EynelMefer hocam sadece ilk girişte açılması için ne yapmalıyım??

EynelMefer' Alıntı:
iyi çalışmalar..

tam istediğim gibi birşey herşeyi hallettim ama flash dosyasının arkasında kalıyor yazı (siteyi frontpage ile yapıyorum ) bunu nasıl halledebilirim

www.islambu.com

ceritli68' Alıntı:
EynelMefer' Alıntı:
iyi çalışmalar..

tam istediğim gibi birşey herşeyi hallettim ama flash dosyasının arkasında kalıyor yazı (siteyi frontpage ile yapıyorum ) bunu nasıl halledebilirim

http://www.islambu.com

sitedeki flashınızın olduğu kod kısmına şu kodu ekleyiniz...
<param name="wmode" value="transparent" />
kolay gelsin..

BBNET
Geri