camlıca Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 407 5 Aralık 2012 #1 arkadaşlar az bucuk bir program yada excelle hazırlanmış bir şeyler lazım kantin işleri için gelir gider filan bulamadım internette elinde olan varsa paylaşabilrmi teşekkürler
arkadaşlar az bucuk bir program yada excelle hazırlanmış bir şeyler lazım kantin işleri için gelir gider filan bulamadım internette elinde olan varsa paylaşabilrmi teşekkürler
A aakcakaza Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,466 6 Aralık 2012 #4 hocam bende excelde tutuyorum. böyle birşey varsa işe yarar aslında.
hgx2 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 871 7 Aralık 2012 #6 bende kantin için aramıştım barkod okuyuculu bişey ama yok, böyle giderse kendim yazıcam :mrgreen:
A aakcakaza Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,466 7 Aralık 2012 #7 camlıca' Alıntı: hocam paylaşabilrmisinz Genişletmek için tıkla ... hocam paylasıyım paylasmasına ama benimki biraz karısık, yani okula uyarlanmış biraz da denebilir.
camlıca' Alıntı: hocam paylaşabilrmisinz Genişletmek için tıkla ... hocam paylasıyım paylasmasına ama benimki biraz karısık, yani okula uyarlanmış biraz da denebilir.