bahtsız_bedevi Aktif Üye Mesajlar 161 4 Kasım 2012 #2 Gene uykusuz kalacağım,sabah 06:50 de okulda olmam gerek. Şu diziyi ya daha erken saate ya da Cuma-cumartesiye alsalar
Gene uykusuz kalacağım,sabah 06:50 de okulda olmam gerek. Şu diziyi ya daha erken saate ya da Cuma-cumartesiye alsalar
kade38 Üye Mesajlar 487 4 Kasım 2012 #3 bahtsız_bedevi' Alıntı: Gene uykusuz kalacağım,sabah 06:50 de okulda olmam gerek. Şu diziyi ya daha erken saate ya da Cuma-cumartesiye alsalar Genişletmek için tıkla ... katılıyorum ama yine de vazgeçemiyoruz
bahtsız_bedevi' Alıntı: Gene uykusuz kalacağım,sabah 06:50 de okulda olmam gerek. Şu diziyi ya daha erken saate ya da Cuma-cumartesiye alsalar Genişletmek için tıkla ... katılıyorum ama yine de vazgeçemiyoruz
bahtsız_bedevi Aktif Üye Mesajlar 161 4 Kasım 2012 #4 bizeyazin@kanald.com.tr yukarıdaki isteğimi içeren mail gönderdim
teksen Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 3,489 4 Kasım 2012 #5 ben de çok severim. bi ara ntv'de de aynı türde "ipucu" diye bi program vardı. o da çok güzeldi.
naydin84 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 708 4 Kasım 2012 #6 ben de bekliyordum sabırsızlıkla. tv den izleyemiyorum sürekli reklam giriyor. o yüzden tv de hiçbirşey olmadığı bi akşam indirip öyle izliyorum...
ben de bekliyordum sabırsızlıkla. tv den izleyemiyorum sürekli reklam giriyor. o yüzden tv de hiçbirşey olmadığı bi akşam indirip öyle izliyorum...