Kamu-Sen'de Yetkili Sendika Kalmadı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yuca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Ebs'den aman aman sayıda bir istifa olduğunu sanmıyorum ben. Büyük ihtimal rahat şekilde yetkili sendika olmuşlardır yine.

kaybeder tabi ebs ye bile son bir ayda 15 bin yeni üye olan öğretmenler çıktı. ben bu memur milletini anlmadım hem şikayet et hemde git hükümetin sendikası üye ol. bu ebs okul okul bile gezmezler gezmeye gerek duymazlar okul müdürlerini bağlarsın ya hatır ya baskıyla onlarda size çalışır. siz nasılsanız öyle yönetilirsiniz.

Hocalarım bu duruma neden şaşırıyorsunuz? Sendikaların istifa dilekçelerini 1 ay bekletme hakkı var. Sayım 15 Haziranda yapıldı, yani 6 mayıs sonrası istifalar, sendikaya bişey kaybettirmez. Sayımda hala istifa ettiğiniz sendikanın üyesi sayılırsınız. Neden toplu sözleşme tarihi bu kadar uzatıldı. Bi sonraki toplu sözleşmeye de Memur-Sen yetkili sendika olarak oturacak. Biz herşeyi hakediyoruz, şahsen ben ne üzüldüm, ne şaşırdım bu duruma...

hcm yetkılı sendıkadan ayrılanların sayısı gelecek ay düşeceği için bu ay yetkılı oldular sanırım gelecek ay istifalar falan düşecek ondan sonra bakmak lazım

formyfriends' Alıntı:
hcm yetkılı sendıkadan ayrılanların sayısı gelecek ay düşeceği için bu ay yetkılı oldular sanırım gelecek ay istifalar falan düşecek ondan sonra bakmak lazım

istifaları anladık ama 15 mayıstan 15 haziran arasında ebs ye 15 bin yeni üye olan öğretmen çıktı. bunu anlayabilen varsa bana biri açıklasın. bu tarihler arasında bu üye sayısı kadar istifada olmadı.

BBNET
Geri