Kamu-Sen: Memur-Sen için eylemi 21 Mayıs'ta yapabiliriz

Kodla Büyü

*cem62*

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
816
YÜREKLERİ YETMEDİ!...

Memur-Sen yaptığı açıklama ile “İş bırakma” eylemine katılmayacaklarını ilan etti.
Toplu sözleşme görüşmelerinin 6. oturumda hizmet kollarının talepleri görüşülerek tamamlandı. Süreç devam ederken Türkiye Kamu-Sen olarak eğer talepler karşılanmaz ise 23 Mayıs’ta “İş bırakma” eylemi yapma kararı aldık. Ardından bütün sivil toplum kuruluşlarına çağrıda bulunarak birlikte bu eylemi gerçekleştirmeyi teklif ettik. KESK ile yapılan görüşmelerde mutabakata vardık ve KESK ile aynı gün iş bırakma eylemi konusunda uzlaştık.Birleşik Kamu-İş de İş bırakma Eylemine katılma kararı aldı. Genel Başkanımız İsmail Koncuk, geçtiğimiz gün Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu’yu bizzat ziyaret ederek bu birlikteliğe katılmaya davet etti. Memur-Sen’in toplu sözleşme görüşmeleri sürerken eylem yapmanın daha doğru bir yaklaşım olduğu açıklaması üzerine İsmail Koncuk, “Siz hangi tarihte eylem yapalım, iş bırakalım diyorsanız biz o tarihte iş bırakmaya hazırız. KESK Başkanı Sayın Lami Özgen de aynı fikirde. İstediğiniz günü söyleyin, o gün hep birlikte iş bırakalım ve taleplerimizin gerçekleşmesini sağlayalım. Yüreğiniz yetiyorsa 21 Mayıs tarihinde de birlikte iş bırakma eylemini gerçekleştirelim” şeklinde açıklamada bulundu. .Ancak Memur-Sen bir kez daha kimlerin yanında olmayı tercih ettiğini gösterdi. Topu taca atan Memur-Sen, başka eylem planları olduğunu öne sürerek meydanlara inmeye yüreklerinin yetmediğini göstermiş oldu.

http://www.kamusen.org.tr/ShowContent.aspx?itemID=4776
 
sarı olmak başka bişey... Birilerinden izin almadan adım atamazlar. Eylemde bakanları konuştursunlar...
 
Malum Şahıs Basın Açıklaması(Lütfen Anlayın!)-Olay bu arkadaşlar hemde % 100
Değerli memur arkadaşlar şimdi bunlar bana bir sonraki dönem milletvekilliği sözü verdiler ya. Benim yaptığım hiçbir şey samimi değil, hepsini mış gibi yapıyorum. Dün gece rüyamda Allah beni uyardı milyonlarca insanı bir milletvekilliği için 5 yıldızlı otellerde satıyorsun gazabım senin üzerinden eksik olmayacak bu dünyada, tüm çileleri çekeceksin dedi. Bende bunun için dürüst olup bu basın açıklamasını yapma gereği hissettim. Ben ve çevremdekiler sizin için hiçbir şey kazanmayacak, gidin ve hakkınız olanı kendiniz alın. Özelliklede dindar olduğumu düşünüp bana inananlara söylüyorum benim gözlerim her şeyi para gözlüğü ile görüyor inanmayın bana sakın ama sakın inanmayın.

İnşaallah Allahım ona bu açıklamayı yaptırırda, bende o günleri görürüm.
 
yalnız haberdeki resim süper olmuş :)))
d726d123ec0ff040d2b0082f14dd0fe5.jpg
 
21 mayısda da 23 mayısda da eyleme katılırım arkadaş.
belediye işçisi arkadaş ile konuşuyoruz.adamların sendika bastırmış,maaşı 1400 den 1700 e çıkmış.
yılda 2 ikramiye varmış,4 de çıkmış.
bayramlarda 200 lira olan yardım-harçlık neyse işte 400 e çıkmış.
bizimkilerde takılsınlar kafalarına göre işte.Ek ödemeyi alan gönlümü de alır arkadaş :+1:
 
Bu sendika yine yetkili sendika seçilir, bir sonraki seçimdede bu ahmeti vekil yaparlar meclise geçer. Böyle başa böyle taraklar lazım :) İnsanların riyakarlığından, çıkarcılığından, kaypaklığından sıkıldım. Müdür peşinde koşan yalaka öğretmenlerde var, 3 kuruşluk çıkar için sendikaya geçenlerde var bu bizim camiada ve o kadar belli ediyorlarki kendilerini acıyarak bakıyorum bazen, bir insan nasıl bu kadar düşebilir diye.
 
Geri
Üst