botett Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,100 25 Haziran 2008 #1 Arkadaşlar kamera çalışıyor gözüküyor ama beyaz bir görüntüden başka bir şey yok... Sürücüyü silip kurdum olmadı. Yardımcı olabilir misiniz
Arkadaşlar kamera çalışıyor gözüküyor ama beyaz bir görüntüden başka bir şey yok... Sürücüyü silip kurdum olmadı. Yardımcı olabilir misiniz
botett Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,100 25 Haziran 2008 #2 Arkadaşlar yeni bir gelişme, kamera msn de iken çalışıyor ama normal çekim yapmak istediğimizde çalışıyor gözüküyor ama beyaz bir ekran çıkıyor(bu ekranda iken de kayıt süresi işliyor...)
Arkadaşlar yeni bir gelişme, kamera msn de iken çalışıyor ama normal çekim yapmak istediğimizde çalışıyor gözüküyor ama beyaz bir ekran çıkıyor(bu ekranda iken de kayıt süresi işliyor...)
Z zaim Site Gezgini Mesajlar 51 25 Haziran 2008 #4 benim de bi sorunum var casper laptopta dahili kameranın renk ayarlarını nasıl etkin yapabilirim ?
botett Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,100 25 Haziran 2008 #5 Arkadaşlar çözüldü. Sağolun...