Kalite başka bir şey...

Kodla Büyü
hundai de çalışan bir arkadaşım kesinlikle bu markayı tavsiye etmiyordu.ne kadar haklşı olduğu ortaya çıktı. :+1:

Hyundai çok kaliteli demek için değil fakat, bu ara bu resim farklı kişilerin hesaplarında durmadan dolaşıyor. İnandırıcılığından ziyade bir karalama kampanyası gibi gelmeye başladı.

Hyundai eskiden fiyatı uygun olduğu için çok talep görüyordu. Muadillerine göre de fiyatı düşük olduğu için güvenlik zafiyetleri çok ön planda değildi - ki o fiyattaki diğer araçların da güvenliği pek yoktu zaten.
Hyundai Türkiyede yeterli kullanıcı kitlesini yakaladıktan sonra havalara girdi - fiyatlarını inanılmaz şişirdi. Doğal olarak o fiyatlara araba alındığı zaman güvenlik, konfor v.s ne varsa istiyor tüketici. Honda ile focus ile aynı fiyattan ürün satacaksın - güvenlikte bir adım geride olacaksın. Sonunu pek iyi görmüyorum bizim pazarda.

hyundai'nin patronu değişti babanın yerine oğlu geçti diye biliyorum ve malum yeni nesil tasarrufçu değil tam aksine prestij ve tüketim amaçlı ee durum böyle olunca da hyundai artık eski hyundai değil.Daha gösterişli araçlar insanı cezbeden tasarımlar(almanyadan yeni tasarımcılar transfer edildi) ve sonuç olarak biraz şişen fiyatlar.Kısacası kolay ulaşılabilen sağlam ve iş gören araçlar yerine ulaşılması güçleşen tasarımı cezbedici araçlar politikasına geçildi.

Hyundai avrupada satamıyordu zaten, umarım bir an evvel ülkemizden de çekilirler.

ben anlamıyorum arkadaş, hyundai amerikada iyi bi yerde marka olarak. ulan orda iyi burda iyi öyleyese bu 10 hava yastığını şöför söküp evindemi kullanıyor yastık olarak! ne yapmaya açılmıyor bu hava yastıkları. hadi emniyet kemeri takılı olmaz adamın boynu kırılmasın diye açtırmazsında diğer 8 tanesi ne iş yapar? enterasan.

BBNET
Geri