B bt3468 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 370 11 Ekim 2013 #1 akıllı tahtanın kalibrasyonu olmuyor. kalemi veya elimizi dokunmadan hareket ediyor... teknik olarak hata var. bu hatanın sebebi neler olabilir? biz bunu kimlere bildirmeliyiz. yetkili servis geliyor mu? ne kadar zaman içerisinde yaparlar?
akıllı tahtanın kalibrasyonu olmuyor. kalemi veya elimizi dokunmadan hareket ediyor... teknik olarak hata var. bu hatanın sebebi neler olabilir? biz bunu kimlere bildirmeliyiz. yetkili servis geliyor mu? ne kadar zaman içerisinde yaparlar?
B bt3468 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 370 11 Ekim 2013 #3 mutlucan' Alıntı: Resetlediniz mi Genişletmek için tıkla ... evet kalibrasyon yaparken bile imleç yanlış yerlerde geziyor. 25 noktalı kalibrasyonu da denedim....
mutlucan' Alıntı: Resetlediniz mi Genişletmek için tıkla ... evet kalibrasyon yaparken bile imleç yanlış yerlerde geziyor. 25 noktalı kalibrasyonu da denedim....
G gules84 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 431 11 Ekim 2013 #4 hocam tahtanızın alıcıları tebeşir tozundan dolayı etkilenmiş olabilir. Mikrofiber nemli bezle silip deneyin.
hocam tahtanızın alıcıları tebeşir tozundan dolayı etkilenmiş olabilir. Mikrofiber nemli bezle silip deneyin.
O ogrenci985 Üye Mesajlar 11 21 Ekim 2013 #5 arkadaşlar sanırım aynı sorun bizdeki tahtalarda da var. Ben tahtaya dokunuyorum imleç farklı noktada hareket ediyor. Kalibrasyon olmuyor Mouse ile de denedim. Hocam mikrofiber bez çözüm oldu mu?
arkadaşlar sanırım aynı sorun bizdeki tahtalarda da var. Ben tahtaya dokunuyorum imleç farklı noktada hareket ediyor. Kalibrasyon olmuyor Mouse ile de denedim. Hocam mikrofiber bez çözüm oldu mu?